søndag den 27. juni 2010

En afslappet søndag


Det har været en dag uden de helt store arbejdsop-gaver. Vi knoklede så rigeligt i går, og det har også været alt for varmt til de store udfoldelser. I formiddags, kørte Allan en tur ned for at fiske. Jeg fulgte efter på cykel med en bog, og sad nede på stranden og læste. Det er mange år siden jeg har prøvet det. Altså både at sidde på stranden, og være med Allan på fisketur. Det holdt vi til en god times tid.

Vi kørte hjem, og mens Allan slog græsset, cyklede jeg afsted for at finde hyldeblomster, så jeg kunne få lavet hyldeblomstdrik, som smager rigtig godt, når det serveres iskoldt blandet med danskvand. Evt. en sjat hvidvin, men absolut ikke nødvendigt. Produktionen sat igang, nu skal den blot stå og trække 4-5 dage før den sies og hældes på flasker.


Resten af dagen er foregået med læsning i haven. Det er en bog jeg længe har villet læse, da jeg har hørt en del om den. Jeg er godt nok blevet overrasket over bogens indhold. Han har virkelig mange jern i ilden, ham hr. Larsen.

Til aftens skulle vi prøve at stege flæsk på havegrillen, det blev rigtig godt, så det gør vi helt sikkert igen.

2 kommentarer:

  1. Så vidt jeg husker blev bogen enten husstandsomdelt eller var med et eller andet dagblad. Jeg kan huske, at familie i Danmark havde sørget for, at jeg fik et eksemplar og jeg var vildt imponeret over hvad jeg læste.
    Du har ret, han har haft mange jern i ilden ☺.
    En rigtig god dag til dig.

    SvarSlet
  2. Helt rigtigt, bogen blev husstandsomdelt for nogle år siden.

    SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)