torsdag den 1. november 2018

Høstfest på Borreby Gods i selskab med Morten Korch

Det er efterhånden læge siden at høsten kom i hus. Det er også længe siden, vi var til høstfest, men derfor kan jeg godt fortælle om det.
P1160853
Det er godt nok langt at køre for at få denne oplevelse, og egentlig passede det rigtigt dårligt ind i vores kalender. Vi var også lidt spændt på, om det nu var så godt som det lød. Om det i det hele taget var noget for os, men det var det hele værd. P1160861
Det startede til middag, hvor de slog dørene op til den store gamle lade, som er omdannet til teatersal. Her sad vi ved langborde og fik serveret en dejlig platte, som vi ikke vidste hvad bestod af, før den blev serveret, men den indeholdt blandt andet en lækker kalvesylte. Der blev serveret noget lækkert brød til det hele.  P1160858
Mens vi spise var der løbende, flere former, for underholdning forskellige steder i teatersalen. Der blev sunget, spillet, hoppet sjippetov, danset og snakket med os publikum, som skuespillerne også gør i Matador på Bakken, hvis du har haft den oplevelse. Det er levende og hyggeligt. P1160863
Da vi var færdige med at spise, startede selve forestillingen på scenen. Der var rigtige mange indslag, mest sange fra de gode gamle film af Morten Korch, men også fra Far til fire. Nogle af klassikerne blev vi bedt om at synge med på. 
P1160864
Da forestillingen var overstået, blev der tændt lidt dæmpet belysning, og laden blev pludselig fyldt med vasketøj,  mens de begyndte at spille og synge Tørresnoren. P1160865
Underholdningen med sang og musik, fortsatte mellem bordene lidt endnu, og vi hyggesnakkede med vores ‘naboer’ til begge sider, inden vi brød op. Der var bal bagefter, men det var vi helt enige om, hjemmefra, at det skulle vi ikke deltage i. Det så også ud til at de fleste kørte hjem, men det var absolut en hyggelig dag, og vi kunne sagtens finde på at tage til en forestilling på Borreby Gods igen en anden gang.
Du kan læse mere om Borreby og teater her.

8 kommentarer:

 1. Hyggelig aften, lyder det til :-) Og sikke et flot gods! Der burde man da vist lægge vejen forbi en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig hyggeligt. Godset er et besøg værd, hvis man er på de kanter.

   Slet
 2. Vi besøgte Borreby for knap tre år siden og så godt, at de havde noget med teater, og det lød som en god oplevelse, I havde derovre - meget interaktiv.
  Vi ville også have sprunget ballet over :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I må næsten have været der det år de startede med teater, for det er ret nyt, som selvstændig teater.
   Sjovt :-) Vi kan ellers godt lide at danse, men tiderne skifter. Den slags bal/dans hører efterhånden fortiden til, eller en helt anden gruppe mennesker.

   Slet
 3. Det lyder om om I fik en på opleveren og at Borreby har fundet et koncept, som er en god forretning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var ganske tilfredse, og ja, det tror jeg de har. Der var i hvert fald fuldt hus, og de spiller over flere dage.

   Slet
 4. En skøn aften med både noget til ganen, maven, og sjælen.
  Det er mange år siden jeg sidst har været til et arrangement med bal/dans, kan næsten ikke huske det ;-) - Ville selv vælge at bryde op, præcis som jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt :-)
   Det er heller ikke noget vi går efter. Jeg husker lige så dårligt som dig, i den her forbindrlse. Jeg tror det er 30-40 år siden, med mindre det har været en familefest.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)