søndag den 19. juni 2011

Fødselsdagsgave indløst på Enø

P6196101 Da mor fyldte år, for ca. 3 uger siden, spurgte jeg om hun havde nogle specielle ønsker. “Oplevelser” var svaret. Jeg ved lige nøjagtigt hvad hun mener med det. Samvær med “nogen” et eller andet sted. Gavekortet lød på et weekendophold med os i campingvognen. Mor sad med blanke øjne og strålede som en sol, da hun åbnede gaven.

Jeg hentede hende tidlig lørdag formiddag. Vi nåede lige at komme frem og fik stillet campingvognen op, da det begyndte at regne. Det væltede ned med vand. Vi spiste en frokost. Det blev tørvejr, og vi gik en tur. Nogen havde garderet sig mod vandmængderne.
P6186051  P6186045 
I Karrebæksminde, så vi at Kaj og Bøje ikke var hjemme. klik evt. billedet større. Vi fandt dem længere nede af gaden. Billederne kan med fordel klikkes større.  Mor fik købt lidt tøj, for andre fødselsdagspenge, og vi fik en snak med Allans kusine, da vi besøgte den butik hun arbejder i.
P6186042P6186032
Vi gik hjem og fik eftermiddagskaffen, så regnede det ingen. Til aftens gik vi atter til Karrebæksminde, for at finde et sted at spise. Flere havde travlt med at pudse vinduerne i forteltene.
P6186044 P6196097
Vi sprang rengøringen over, og gik en tur til stranden. Nogen var i vandet. Jeg kan fortælle, at det var ubeskriveligt koldt bare at soppe.
P6186059 P6186088  P6186090
Vi så på udendørs fiskeri museum, og da der igen kom en skylle, var vi ikke længe om at komme ind på Brohjørnet, hvor vi indtog aftenens menu. 
P6186070 P6186077
Da vi forlod Brohjørnet var det blæst gevaldigt op, og vandet var oprørt, med kæmpe bølger. Helt utroligt at der er sådan en kraft i den lille kanal. Vi så solnedgangen. 
P6186092P6186093
I dag, efter morgenmaden traskede vi atter rundt i området. Det blæste ret meget. Vi besøgte Kaj og Bøje, som var hjemme og tog imod os i dag.
P6196112 P6196119
Allan besøgte bageren. Vi andre ville hellere have mad, så vi gik hos fiskehandleren og købte nogle dejlige laksefrikadeller. Allan fik dog også en, dem er der jo ingen ben i. P6196151
Vi kørte en tur rundt på Enø, inden vi drak en tår eftermiddagskaffe, og forlod campingpladsen. Aftensmaden var vi inde og spise et sted på vej hjemad. Når nu vejret var som det var, har vi trods alt været meget heldige. Det har mest regnet, når vi enten har siddet tørt og godt i campingvognen eller i bilen. Paraplyen har vi kun haft brug for på en enkelt spadseretur.
Da Allan havde parkeret campingvognen på vores matrikel, kørte jeg mor hjem til sig selv. Mor takkede for en rigtig dejlig weekend. Hun har hygget sig, og det har vi andre sådan set også. På Lolland har vi fået 11 mm vand, mens vi har været væk og ialt 72 mm i denne måned. Nu må det godt holde tørt nogle dage.

16 kommentarer:

 1. Det er da god humor med Kaj og Bøje-skiltene :-D
  Det er en god ide at ønske sig oplevelser - vi får jo alle en alder, hvor man ikke længere ønsker sig materielle goder, og det lyder til, at din mors ønske blev så rigeligt opfyldt.

  Jeg smagte engang en marmelade lavet på resterne af hyldeblomstsaft. Jeg må indrømme, at det ikke gav mig lyst til at forsøge at lave det selv, så de bliver stadig kasseret hos mig. Det kan jo være, at du er sluppet heldigere fra det.

  SvarSlet
 2. En dejlig tur i har haft og en god idé med at ønske sig oplevelser...Der er dejligt ved Karrebæksminde..;-D

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn tur - og dejligt at I er sammen! Det er det bedste

  SvarSlet
 4. Så er jeg endelig opdateret med hvad der er sket i din verden siden sidst og I har bestemt ikke ligget på den lade side.
  Sikken en dejlig tur til Enø, et sted hvor jeg aldrig har været. Jeg forstår godt din mor, jeg forestiller mig, at det er begrænset, hvad hun har brug for af nyanskaffelser og derfor er en oplevelse i familiens skød en dejlig gave at få.
  En fortsat rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 5. Ellen... Kaj og Bøje faldt jeg også for :-)
  Ønsker, der kan købes for penge, er det mange år siden, jeg selv er løbet tør for. Jeg kan meget sjældent skrive noget på ønskesedlen, så Allan og ungerne siger jeg er vanskelig :-) Camilla er blevet rigtig god til at få gode gaveidéer, som glæder.

  Du har altså smagt hyldeblomsmarmelade - vi må se hvad fremtiden siger om mit kvas :-)

  SvarSlet
 6. Annemarie.... Oplevelsesgaver er noget af det bedste, også for mig :-) Der er rigtigt dejligt ved Karrebæksminde.

  SvarSlet
 7. Kong Mor.... Turen blev god. Samvær og snak er ingen hindring i regnvejr, og mor har haft selskab. Det er noget vi alle vil huske :-)

  SvarSlet
 8. Annette.... Vi ligger helst ikke ned :-)
  Der er mange skønne steder i vort lille land.

  De nyanskaffelser mor havde brug for i forbindelse med sin flytning, har hun fået, og hun elsker at blive "luftet" og bliver det i den grad. Hun hopper med på alt. Snart hvert eneste menneske i hendes omgangskreds tilbyder hende en masse, og hun bliver vist aldrig mæt af den slags :-)
  God aften til dig :-)

  SvarSlet
 9. Super gave i har givet din mor. idet hele taget skønt at ønske sig oplevelser i stedet for gaver og dejligt at din mor er med på den værste.

  Ps. Rejerne smagte pragtfuldt og mine fingre er helt opløste nu.

  KH Nete

  SvarSlet
 10. Sikke en skøn fødselsdagsgave at give sin mor.
  Oplevelser er hvad vi alle har brug for.
  Ha´en god tirsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 11. En vidunderlig ide med sådan et oplevelsesgavekort Pia, når man når op i årene mangler vi jo ingenting alligevel, eller også køber man alligevel det man står og mangler, og så bragte det jo også din mor i en god stemning, dejlige billeder fra weekenden, der er så idylisk i Karrebæksminde.
  I kærlige tanker, god Tirsdag.

  SvarSlet
 12. Godt i fik en dejlig tur trods vejret!Der er jo rigtig dejlig i Karrebæksminde, men alt er jo lidt sjovere i solskin.Ideen med gavekortet synes jeg virkelig er fin:-)Knus.

  SvarSlet
 13. Nete.... Mor er heldigvis udadvendt og meget social.
  Godt med rejerne :-)

  SvarSlet
 14. Hanne Bente.... De gode oplevelser, kan man ikke få for mange af :-)
  Du må have en dejlig aften.

  SvarSlet
 15. Michael....Det er så rigtigt :-) Du har også været i Karrebæksminde!
  God aften til dig også :-)

  SvarSlet
 16. Prikker i luften.... Du har trods alt nok været i området flere gange end vi, mon ikke!
  Der findes som bekendt intet dårligt vejr, kun dårlige klæ´r, men tørt og lidt sol, er nu alligevel det bedste ☺
  Jeg har i mange år brugt den slags, eller lignende gavekort til den ældre generation.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)