søndag den 29. maj 2011

Fødselsdag og leg i naturen

P5295744 Mor har faktisk altid holdt sin fødselsdag ude i naturen, med mad, drikke, kaffe og kage. Selvom hun har fået et anderledes liv, og ikke magter opgaven alene mere, skal der ikke laves om på modellen. Det er derfor længe siden vi planlagde, at fødselsdagen skulle holdes i Bangsebro skov,  Familien vokser og vokser, så vi er tæt på 30 personer, når mor samler børn og efterkommere, så det er en del mad der skal produceres og transporteres. Vejrudsigten var ikke helt med os, så min søster, lavede om på programmet for et par dage siden. De ville lægge terrasse og have til.P5295743
Der er altid nogen der ikke kan komme, p.g.a. arbejde og andet, så vi var “kun” 23 personer i dag. Det ser lidt vildt ud, med alle de biler, til en ganske almindelig fødselsdag. Vi spiste frokost, det blev tørvejr og vi gik en km til den lokale fodboldbane, hvor den stod på leg, for de fleste af os.

Vi startede med en gang rundbold.

P5295720 P5295729
  
P5295725
Der blev løbet om kap, slået vejrmøller og stået på hoved og hænder. Spillet kongespil. Nogen fik en tår at drikke. Andre tog et hvil. 
P5295732 P5295741 P5295737
Hjem til slik og kaffebordet, snak og leg med de små. Snakke med høns inden svoger tændte op i grillen, så vi kunne slutte af med en gang grilpølser og brød under halvtag og parasoller, mens det regnede. 
P5295746 P5295747
   
P5295755
Det har været en meget social weekend, man bliver så dejlig træt af al den aktivitet og al den friske luft.

14 kommentarer:

 1. Hvor er det en god ide med en aktiv og udendørs fødselsdag. Det er en skøn tradition I og jeres mor her :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med hende, det var en dejlig måde at holde fødselsdag på :-)
  I har sandelig haft en travl weekend så mon ikke I sover godt! Godnat ;-)

  SvarSlet
 3. Inge.... De fleste af os er friluftsmennesker, ellers gik det jo nok heller ikke :-)

  SvarSlet
 4. Ditte... tak :-) Ja, vi har haft en travl weekend. Jeg har ikke spillet rundbold, siden jeg gik i skole. Jeg har løbet banen rundt flere gange i dag. Jeg tror jeg går ud som et lys inden længe. Godnat :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med din mor, det lyder som en rigtig herlig fødselsdag..;-D

  SvarSlet
 6. Tillykke med din mor,jeg kan godt forstå din mor holder fast i sin gode ide med, at samle hele familien,det må være hyggelig for alle.

  SvarSlet
 7. Annemarie... Tak :-) Det var det også :-)

  SvarSlet
 8. Conny... Tak :-) Vi hygger så godt vi kan :-)

  SvarSlet
 9. Hej Pia.
  Tillykke med din mor - rigtig god ide at fastholde en tradition.
  Ha´en god tirsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 10. Planer er til for at ændres - tillykke med mor :-)
  Den lignede meget fordums børnefødselsdage hos B i Roskilde, men nu bor børnene jo ikke hjemme mere, så det er længe siden, jeg har spillet rundbold. Det er faktisk ret sjovt...
  (Jeg kan stadig ikke bruge min googlekonto til at kommentere hos dig - derfor 'Mommer' og ikke 'ELlen'. Underligt, for nu virker det vist igen alle andre steder?)

  SvarSlet
 11. Hanne Bente... Tak :-) Nogen traditioner er fine som de er, andre må gerne få fornyelse.
  En god aften til dig :-)

  SvarSlet
 12. Ellen.... Det er de nemlig - tak :-)
  Vi ser stort set kun vores søskendebørn og deres børn, når mor holder noget. Ellers kunne vi ikke bestille andet end at rende til fødselsdag altid. Rundbold har jeg ikke spillet siden jeg gik i skole, tror jeg, men det er sjovt, og vi har igen fået rørt nogle godt gemte muskler :-)
  Om der står Mommer eller Ellen er sådan set uden betydning, men irriterende er det da. Tror ikke problemerne er helt løst, efter hvad jeg har læst hist og pist. Jeg aner ikke hvad der er galt. Troede faktisk det virkede hos mig, fordi jeg ikke selv har nogen problemer.

  SvarSlet
 13. Herlig fødselsdag - mindre kan ikke gøre det.

  SvarSlet
 14. Hanne... Den var ligesom den skulle være :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)