lørdag den 21. maj 2011

Bededag på Møn

Fredag formiddag satte vi næsen mod Camping Møns Klint og fik placeret campingvognen, inden vi gik os en lang tur i Klintholmskoven. Det første vi så, var dette spøjse træ, hvor der voksede et gevir ud.
P5205465P5205488
Efter aftensmaden gik vi en tur over Jydelejet, hvor der skulle være orkideer i massevis. Jeg ved godt, at det ikke er de samme orkideer, som vi har hjemme i vindueskarmen, men vi vidste alligevel ikke helt, hvad vi skulle kigge efter. Det var en rigtig skøn aftenstur, med et rigt dyre- og planteliv. Vi nåede ud til klinten inden det blev mørkt. Det var muligt at tage alle trapperne ned til stranden, men det orkede Allan ikke i aftes. Vi gik i stedet langs klinten.
P5205476 P5205482
Vi så også en fin solnedgang. Dagens spadseretur blev på 12 km. P5205541
I morges steg vi på cyklerne og har været rundt om klinten. HOLD da op, hvor er der mange bakker og seje stigninger. Det var op, op og OPAD. Vi måtte jævnligt af og trække, men mere om det senere.
Denne lille notebook er lidt besværlig at arbejde fra. Det hele er meget småt. Internetforbindelsen er heller ikke helt stabil. Desuden er her ret mørkt. Dagen i dag har til gengæld været lys og solrig, med mange store oplevelser, og der venter forhåbentlig et par stykker mere i morgen.

6 kommentarer:

 1. Det lyder til at i har haft en dejlig dag Pia, med messer af gode indtryk og en del motion på programmet.
  I kærlige tanker, god Søndag.

  SvarSlet
 2. Der er så smukt på Møn, vi planlægger også en lille tur engang i juni med overnatning i telt, men Møns klint springer vi over, vi orker det ikke i mc-udstyr, det er alt for tungt at gå på så mange trapper med..;-D

  SvarSlet
 3. Michael... Det har vi, og vi holder af begge dele :-) selvom konditionen kunne være bedre :-)
  Også god søndag til dig.

  SvarSlet
 4. Annemarie.... Det er mange år siden vi har været hele turen sidst, men da børnene var små kom vi her hvert år. Der er sket meget med klinten, trapperne og os selv siden :-)
  MC udstyr! AK ja. Det er nog at slæbe rundt på sig selv :-)

  SvarSlet
 5. Du tager så smukke billeder!

  SvarSlet
 6. Lene.... Tak :-) Apparatet klarer det meste helt alene. Dvs. jeg orker ikke at sætte mig ind i hvordan det fungerer, så det er ikke meget jeg stiller på det, da det er alt for besværligt :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)