søndag den 7. november 2010

En weekend med min bedste ven

Allan meldte sig for en tid siden til et kursus i “digitalt kamera og billedbehandling,” Heldigvis er jeg så heldig, at have en rigtig god ven, mig selv, som jeg altid kan tilbringe tiden sammen med. I dette selskab keder jeg mig aldrig. Mors hus står til salg, og der er en del at ordne. Jeg ringede og spurgte om hun ville med en tur derned, og det ville hun gerne. Det vidste jeg. Hun siger selv, at hun ryger med på alle de tilbud hun får, fra os og alle mulige andre, med det resultat, at hun stort set altid er på farten til et eller andet. På vej til mor, så jeg en kæmpe flok store fugle (grågæs) svæve over træerne, og tænkte straks på Sort Sol. Inden jeg fik stoppet bilen, for at tage billedet, sad alle gæs på marken og skræppede. De havde ikke i sinde at lette igen. PB063193

I huset blev der fejet masser af spindelvæv ned og ryddet lidt op. Der blev både lidt til skraldespanden, noget til mor og noget til lopperne. Bilen havde fuldt læs, da vi kørte derfra. Jeg havde medbragt hver en klemme til os, som vi spiste, inden vi kørte videre til kirkegården, hvor vi fik ordnet et par gravsteder, og sat et par blomster. Jeg hører mor sige: “Vi fik ordnet, - nej du fik ordnet. Jeg var her bare. Derefter gik turen til mors lejlighed, hvor vi fik en tår kaffe, mens der blev udredet lidt strikketøj. Mor skal til Mortens aften i beboerforeningen, hvor alle deltagere skal medbringe hver 3 pakker, som der skal spilles om. Det fik vi også lige fabrikeret, og pakket fint ind, helt færdig og klar til at medbringe på onsdag. Hjem og lave aftensmad, og bagefter syltning af grønne tomater, som var priklet og lagt i forlage. Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg havde de ingredienser der skulle bruges, men da jeg kiggede efter, var de der ikke. Syltes skulle de jo, de tomater, så det blev ikke med hel kanel og nelliker, men med pulver, så lagen er noget brun i det, men de glider sikket ned alligevel. Allan og Mads elsker syltede tomater.

PB043186PB073205

Søndagen har stået på noget så vildt spændende som rengøring og tøjvask i eget hjem, godt underholdt af et par cd´er med Marks indspillede skilligsviser. Rengøring bliver en leg, når musikken spiller og jeg skråler glad og gerne med for fulde gardiner.

PB073199 PB073202

Jeg slog op til en gang boller, og lavede mig en cappuccino, tændte pc´en og fordrev lidt tid der. Dårlig timing - for bollerne var jo ikke færdige. Heldigvis lå der en portion i fryseren, som jeg måtte ty til. Bollen kom en tur i microovnen og så var den som nybagt.

PB073206 PB073209

Da bollerne var færdige og taget ud af ovnen, var klokken næsten halv fem, og det var efterhånden blevet tusmørkt, men jeg ville gerne gå mig en tur. Det havde jeg tænkt på hele dagen. Jeg smed maden i ovnen, mødte Allan i døren og sagde, jeg er tilbage om en lille time, men maden er i ovnen. PB073211

I aften står den på nybagte boller, som skal nydes til kaffen i et skinnende rent hjem.

4 kommentarer:

 1. Du har haft en dejlig og aktiv weekend, skønt at din mor siger ja til alle tilbud om at komme med ud.. :-)

  SvarSlet
 2. Inge, det har jeg nemlig :-) Vi børn er også glade for at mor hopper med på alt hvad der byder sig, og hun nyder det hele.

  SvarSlet
 3. Ih du har da godt nok haft travlt....Godt at have lidt selskab til oprydning....uhm dejlige boller....

  SvarSlet
 4. Annemarie, travlt er vel ikke det helt rigtige ord. Jeg har da gjort det i et normalt tempo ☺
  Hjemmebagte boller er altid dejligt

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)