søndag den 14. november 2010

En dag i fiskens tegn

Vi køber ofte helt friske regnbueørreder. Fryseren er i forvejen næsten fyldt til randen, med alverdens ting, så jeg måtte begrænse mit indkøb til 2 stk. ørreder i dag.

Regnbueørreder Regnbueørred

Fisk er sundt, og vi syntes disse ørreder smager dejligt. På bordet ligger godt 8 kg fisk, som nu er parteret og lagt i fryseren og der er kogt fiskefond.Grønkålen til julen er også kommet i hus i dag. Den skal blot renses, koges og hakkes.

Fiskefond Grønkål

4 kommentarer:

 1. Fisk er bare supergodt. Hvor køber I dem så friske? Kender I en fisker?

  Hvor ville jeg gerne have været en usynlig bagtrop, da bønderne kom til staden - det må have været et festligt syn :-D - havde I også kæmpestore, forundrede øjne?

  Det var da godt, at I nød musicalen. Og maden. Gi'r du en opskrift på de Anna-kartofler, når du har eksperimenteret lidt?
  Det er jo en oplagt ret, når vi har englandsbesøg ;-)

  SvarSlet
 2. Vi kender ikke fiskeren, men han averterer i den lokale avis, med åbningstider og åbningsdage. Det foregår på havnen i Sortsø.
  Om vi havde store øjne ...... det kan du lige tro :-) Vi oplevede mange nye ting qua den togtur.
  Jeg giver gerne opskriften.

  SvarSlet
 3. Fisk er en utrolig dejlig spise. Den eneste slags fisk jeg godt kan undvære er ål, da de meget ofte var på menuen, da jeg var barn og man helst skulle spise så mange, at benene nåede hele tallerkenen rundt ☺.
  Jeg kan huske tilbage i begyndelsen af 90´erne hvor vi havde inviteret min mor med på weekend ophold i Skagen, da bestod frokostbordet på hjemrejsedagen kun af fisk, i alle mulige forskellige afskygninger, det kan jeg stadig længes efter det frokostbord ☺.
  Spændende tur til Mamma Mia, godt at I fik en god oplevelse ud af turen.
  En god aften til jer.

  SvarSlet
 4. Ja, Annette, jeg spiser al fisk, men Allan spiser helst ikke noget med ben i, bortset fra ål. Jeg er aldrig blevet træt af ål, og jeg har ingen problemer med at få benene til at nå omgangen rundt om tallerkenen ☺ Det klarer vi snildt begge her i huset.
  Uhmm.. sådan et frokostbord ville jeg godt deltage i.
  I må også have en dejlig aften.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)