lørdag den 27. november 2010

Planen for i dag er begravet i sne

Jeg skulle lave en adventsdekoration og lidt pynt til kirkegården i dag. Det indkøbte gran kunne holde sig bedst ude i det fri, og nu ligger det begravet et sted under sneen. PB273341

I aftes var vi inviteret til spisning hos Mark og min lille søde svigerinde. Vi ankom, om ikke i sol og sommer, så dog i tørvejr og helt fri for noget der bare lignede antydningen af sne, men det ændrede sig meget hurtigt som billedet nedenfor. Inde var der der dejligt tørt og varmt, og en dejlig stemning med sang og musik. Bilen måtte ikke køre med de chauffører der var til rådighed, så vi havde pakket støvler og vanter i rygsækken til traveturen hjem i nat, hvor vi vadede gennem 10 cm sne.

PB263337PB263333

Jeg startede dagen med en morgentur i omegnen..

morgenstemning morgentåge
morgenvejr julevejr

Vi havde stadig den anden bil stående i garagen, men vi Allan kører altså ikke på sneen i indkørslen, så vi måtte ud og skovle.

PB273354 PB273355

Jeg sendte mor en sms, det har vi også lært hende hvor jeg skrev, jeg går ud fra at du ikke er hos Mark mere. Jeg vidste at de unge skulle køre kl. 7.30, men nej, hun var alene i huset, de unge var kørt. Vi skulle alligevel hente bilen, så jeg pakkede et par ekstra støvler, hue og vanter, og ikke at forglemme solbriller til mor, i rygsækken, for hun var kommet afsted i små sko. Jeg begav mig ud til fods for at hente bilen og få mor kørt hjem til sig selv.

PB273365 P2132195 sneplov

Allan havde andre planer med bilen der stod i garagen. Han skulle hente/bestille reservedele til et køretøj der ikke vil starte. Et vi købte af mor sidste år, og investerede sneplov til.

PB273368 PB273357

Hos mor var der selvfølgelig også faldet lidt sne som skulle flyttes.

PB273361 PB273363

Nu vil jeg gå ud og grave efter mit gran og se om jeg kan få lavet den dekoration til i morgen.

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine vinterbilleder, godt I bor i gåafstand fra hinanden...håber du finder dit gran..God lørdag aften

  SvarSlet
 2. Wow - billederne af båden og af søen er bare helt fantastiske - lige til en konkurrence.
  Har I fået mere sne nu? Vi har fået små 40 cm. Og det blæser. Bande, bande, svovle... :-) Godt det er søndag.

  SvarSlet
 3. Tak skal I ha´, Annemarie og Ellen :-)

  Jeg fandt mit gran :-) Vi har ikke fået mere sne, bortset fra der lige er begyndt at falde nogle meget store fine totter nu. Snemængderne starter først ved Rønnede.

  Også god søndag til jer.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)