søndag den 18. juli 2010

Søndagshygge med ungerne

De unge familie “landede” tidligt, og Camilla skulle bruge lidt blandede bær, og spurgte om hun måtte pille lidt solbær og ribs, men alle ribsene havde jeg jo høstet. Hun gik så i gang med at pille solbær, mens jeg tilberedte lidt mad. I fællesskab fik vi ribbet det kg hun havde plukket. Om eftermiddagen gik vi en tur til stranden, og den lille, var helt vild med vandet, og morpjattet uden lige. Mens storebror blev sikkert på land hos sin far.

Solbær Kosta og Bacchus
Efterm.hygge Hjemme igen efter strandturen, dukker Mads også op, og vi får lidt at drikke, og hygger os, mens vi venter på grillen er klar, så vi kan få lidt aftensmad.
Den “lille hund” er blevet træt og er faldet i søvn i skyggen.
Vi sluttede dagen af med kaffe inden den lille familie smuttede tilbage til “Kbh.” med en mindre beholdning af frosne ribs, hindbær og jordbær, samt de friskplukkede solbær og en pose rabarber.

2 kommentarer:

  1. Det er så skønt lige at "smutte" hjem og fylde lidt poser osv op.. jeg gør det også glad og gerne.. :-)) og fylder lige så glad og gerne poser når det er drengene der kigger forbi..
    Øhhh de der "små" hunde.. vejer de ikke som et voksent menneske..??

    SvarSlet
  2. Inge, nemlig. Og sjovt nok, så har man altid et lille lager at dele ud af :-)
    Jeg ved faktisk ikke, eller kan ikke huske, hvad hundene vejer. Den lille kan de stadig bære, men bestemt ikke den store. Men det er normalt for racen at veje ca. 70 kg, når den er udvokset. Så svaret må jo være, at de vejer som et voksent menneske.

    SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)