søndag den 11. juli 2010

Nordpå i hedebølgen

Sidste lørdag, blev jeg ringet op af en af mine mange kusiner, om vi kunne tænke os at komme til hendes fødselsdag i denne weekend. Da vi ikke havde planlagt noget andet, sagde vi ja.

Gave

Hun havde kun et ønske, og det var, at vi mødte op, og at vi tog min mor med. Jeg fik dog ud af kusinen, at hun godt kunne bruge en enkelt CD. Da jeg syntes det var lige lidt nok, fordi den oven i købet var på tilbud, gik jeg hos “Thea” og købte et par poser spec. kaffe og te. Kaffen er vi selv helt vilde med.

Kort

Et fødselsdagskort skulle der også til. Min søster er ret kreativ på det område, så jeg har indkøbt et lille lager, da jeg ikke selv får lavet så meget af den slags, skære - klippe – klistre, mere.

Fødselsdagsgave

Når nu vi alligevel skulle til Kbh. ( når en indfødt Lollik når Køge, er vi allerede i Kbh. ☺) nærmere betegnet Storkøbenhavn, havde jeg lavet en aftale med Camilla, fordi det er længe siden vi har set hinanden, (ja, ja alt er relativt) men med forretningsrejse til Holland og Belgien, chefjob, eksamensopgave, hundetræning og det almindelige liv, har der ikke været tid til overs i 1½ måned i hendes liv. Vi gik på café og fik os en café latte, inden vi skulle til spisning hos kusinen. Så vi nåede at få et par hyggelige timer sammen med Camilla også. Og vi ses nok allerede igen den kommende weekend her på Lolland… juhuuu..

Det blev en rigtig hyggelig og dejlig dag, men meget, meget varm. Det var dog intet i forhold til den bageovn vi trådte ind i her i huset kl. to i nat, efter der havde været lukket til hele dagen.

2 kommentarer:

  1. Det var godt, I kunne komme og fejre hende. Vi blev også inviteret, men kunne ikke komme, fordi denne englandstur havde været planlagt længe.
    Det lyder til, I havde en god dag. Og varm dag :-D

    SvarSlet
  2. Ellen, man kan jo desværre ikke være to steder samtidig ☺

    SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)