onsdag den 7. juli 2010

Fred og ro – især i ferietiden

Jeg har to lønnede jobs, det er der ikke noget nyt i, sådan har det altid været. På virksomheden langt ude på landet, er der stort set altid fred og ro. Det er der bestemt også på vejen. I sommerhalvåret, tager jeg som regel cyklen de 3 dage om ugen, jeg arbejder der, og cykler gennem skoven, som er en del af Margueritruten. Bortset fra en enkelt hundelufter af og til, og en sjælden gang en turist, møder jeg kun det rige dyreliv og naturen, som jeg nyder til fulde hver eneste dag. Jeg har cyklet med kameraet om halsen i to dage, for at se om jeg kunne skyde et rådyr. Selvom kameraet er skudklart, er dyrene alt for hurtige. Og terrænet er tillige meget ujævnt. Beklager billedet ikke er tydeligere. Men det er der – rådyret.


Rådyr


Når jeg skal på job inde i byen, de andre 2 dage, tager jeg bilen. Der er en trafik uden lige, og en hel del kø-kørsel. Så der er noget ganske andet. I denne tid er der dog meget fredeligt, og transporttiden er væsentligt reduceret.


Krage

2 kommentarer:

 1. Tak for dejlige morgenbilleder. De trærødder er helt fantastiske og må kunne inspirere enhver kunstner.
  Sikken en kontrast du har i dit arbejdsliv, det må være dejligt, at du inden for samme uge har både fred, ro og natur og det hektiske pulserende liv på vejene på din arbejdsvej. Er der den samme forskel i jobbene, som der er i transporten til/fra?
  En rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 2. Annette, arbejdslivet er lige så forskelligt. På landet,landbrug,skovbrug,
  udlejningsejendomme, og meget mere, kontra sportsartikler, sportstøj samt en modebutik med mærkevarer. Jeg prøver at bevare overblikket over de 8 regnskaber/virksomheder ugentligt, så jeg har det meget afvekslende ☺


  Trafik, alt er jo relativt. Der er ingen sammenligning med eks.vis motorvejen til Kbh.
  Træerne har sin helt egen historie. Mere om det en anden gang.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)