fredag den 26. juni 2015

Livet i vandkanten, ungerne og blogsøgninger

Jeg har så mange indlæg, i hovedet, der aldrig er skrevet, og næppe heller bliver det. Med kameraet, og senere på pc´en,  samler jeg billeder som dokumentation for mine oplevelser. Listen med emner hober sig op. Det gør sedlerne, med små notater, på skrivebordet også, mens jeg lever livet lidt alle vegne og også møder sjove og sære ting på min vej. Bilen i den forkerte retning på kørebanen fik mig til at hoppe af cyklen. Se lige de hjul... Da jeg vendte mig om lidt senere, så jeg Falck ankomme.P1070364ab
Ellers er det udeliv, haveliv, høst- og syltetid. På det område har intet forandret sig her, men der bliver i sagens natur mere plads til dette liv, når pc’en får lov til at hvile. De første tomater er nu høstet fra drivhuset. Ribs og ærter er plukkeklar osv. Er du ny læser, har du mulighed for at zappe rundt på bloggen og læse, hvad det er jeg fylder mit liv ud med efter arbejdstid. Der er 5 års læsning.
 • Jeg ville også have skrevet om den gamle udtjente storstrømsbro, som dengang den blive bygget, i 1937, var Europas længste bro. Nogle borgere kæmper for bevarelse….. (Forstå det hvem der kan)
 • Om bygninger med gode erhverv, som skal rives ned i forbindelse med den nye bro skal bygges, og at nogen derfor allerede nu har lukket og slukket.
 • Om nye og yngre kræfter, der tør starte virksomhed op, og som får en stor gammel faldefærdige bygning til at blomstre op og se indbydende ud. 
 • Jeg ville have skrevet om QLF og Lolland-Falster lovestorm, samt Business LF. 
Det jeg ville fortælle med det, er at LF er i vækst, og vi har jo også gang i Fehmern-Bælt tunnelen. Har noget af det vakt din interesse, kan du følge linkene.
P1070350Sankthansaften gik vi, som mange andre af byens borgere, ned for at se bål. Vejret viste sig fra sin bedre side. Bålet tændes allerede 20:45 så det var både tørvejr og solskin. P1070363a
Mads har været ramt af arbejdsløshed, men har ikke ‘bare gået derhjemme’. Han har udnyttet muligheden for at tage et længerevarende kursus og  en efteruddannelse. Hvorefter han har tilbudt sin arbejdskraft ganske ‘gratis’ i forskellige virksomheder. Det har givet pote, så nu er han igen i et rigtigt job, men ikke noget i relation til sin efteruddannelse eller noget han har beskæftiget sig med før, men noget helt nyt.
Camilla, som bor i hovedstadsområdet, har efter godt 12 år i samme virksomhed, længe ønsket at finde nye græsgange, men ikke hvad som helst. Man må godt være kræsen, når man har job,så hun har kun søgt nye drømmejob. I dag, allerede kl. 7 i morges var hun til samtale nr. 2, og mens jeg cyklede på arbejde ringede min telefon. Der var ikke mange ord, men glæden var ikke til at tage fejl af. Jeg fik det sgu.

Og så til de sjove søgninger, jeg har samlet.
 • Bårebuket med grønkål…. Kan være rigtigt nok, men det har jeg ikke selv prøvet. 
 • Bind Borgerbuket….. Det er ikke noget jeg beskæftiger mig med og det håber jeg heller ikke nogen andre gør. 
 • Opskrift på hæklede KRAMHUS….. Jeg kender kun til hæklede kræmmerhus.
 • Google hvad betyder kvæde…… Det er en frugt som man kan lave en masse af.
 • Indvation til guld bryllup….  Mon de mener invasion eller invitation til et guldbryllup? Spørgeren landede ved det guldbryllup vi ikke var inviteret til, men alligevel blev en del af.
 • Antal faldne 9. april 2040… En ny krig? Jeg har ikke svaret, jeg kender kun lidt til 1940-1945 som vi deltog i.
Det var dejligt at få ryddet lidt op i de små sedler.
P1070234Den nærmeste fremtid byder på flere oplevelser. Nogle er fastlagt. Andre er bare åbne muligheder. Blandt det sidste er muligheden for at cykle rundt på Femø. Den 4. juli kan man komme gratis med færgen, og der sker en masse på øen. Vi får se hvad vi får fyldt vor kalender med.
Måske kunne Femø også friste dig?

10 kommentarer:

 1. Det var da vist både praktisk og mental oprydning omkring blog og pc! Jeg har heldigvis ikke sådanne sedler liggende. Men synes, bloggen er en god dagbog/notesbog/dokumentation for, at tiden er blevet brugt og godt brugt.
  Dejligt at få sådan opringning om, at de unge har fået arbejde.
  Femø ligger lidt uden for ruten til Ribe... Jeg glæder mig til højskoleuge med strik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der forsvandt et par sedler fra skrivebordet og lidt fra mit hoved ;-) men pc'en masse flere billeder på lageret.
   Der sker for meget i mit liv lige nu til at jeg kan finde tiden til at skrive om det, så det bliver til nogle notater, om det vigtigste, i en gammeldags papirkalender. Det er nemlig rart at vide hvad tiden er gået med, for når man har sovet et par gange, kan man, (jeg i hvert fald) ikke huske det.
   Det glæder altid et moderhjerte, når ungerne er glade, og C. jubel var ikke til at tage fejl af.
   Ja, det er lidt af en omvej :-)

   Slet
 2. Femø kunne sagtens friste, men måske ikke lige den dag, hvor færgen er gratis ... kunne forestille mig et hav af mennesker :-)
  "Kramhus" ... haha - jeg kunne forstå, hvis der havde stået 'krammerhus', men hvem mon udtaler det på den første måde?
  Jeg læste dit link om den gamle bro. Selvfølgelig er der lidt nostalgi forbundet med den, men det er da fjollet at bruge så mange penge på vedligehold af den, når nu man ikke har for mange af dem - pengene altså - i forvejen, så jeg er helt enig i, at den bør rives ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også alle de mennesker der bekymrer mig :-)
   Det må være en der sluger nogle endelser :-)
   At bevare en bro, der er hullet som en si, og ved at styrte sammen, og langt fra pynter i landskabet, med mindre det er halvmørkt og man har en flot solnedgang i baggrunden, er fjollet. Når den en dag alligevel styrter i Storstrømmen, så skal borgerne selv skaffe sig af med affaldet. Det bliver også en kostbar affære.

   Slet
 3. Dax2-bloggen er også tænkt som en registrering af nogle begivenheder og somme tider tanker om begivenhederne. - Det er meget morsomt at bladre tilbage til samme måned sidste år (eller for-forrige etc.) og se hvad man fotograferede, og det minder mig ofte om gode oplevelser. Det er faktisk en hjælp til at huske de positive fremfor de kedelige ting. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bloggen er en god hjælp til at afklare dette og hint, og ind imellem falder jeg også over egne indlæg, når det pludselig bliver blandt de mest læste. Så tænker jeg, hvad pokker skrev jeg lige der, siden det er så besøgt. At blogge giver mange fornøjelser. Jeg har heldigvis ikke problemer med at finde positive ting i mit liv. Det gælder om at have de rigtige briller på i enhver situation :-)

   Slet
 4. Kender det godt: Masser af ideer, men ingen tid til at skrive. Tillykke med Camillas drømmejob :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop. Tak skal du have :-)

   Slet
 5. Sikke da en masse ting, du kom rundt om i det her indlæg :)
  Jeg kender det godt - hov, falder lige over noget, jeg godt vil skrive om på bloggen, men pludselig er tiden gået og så synes jeg ikke, det er aktuelt længere og droppe det, men har så alligevel et billed eller notat til at ligge en tid :)
  Sankt Hans aften blev for mit vedkommende, lige som Valg aftenen, tilbragt hos gemalen på hospitalet, så der var ikke meget festivas her.
  Dejligt at begge børn er i gode job :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev af med et par af lapperne, andre røg direkte i papirkurven. :-) Billederne har jeg stadig. Det er rigtigt at noget af det bliver mindre interssant som dagene går, mens andet kan 'genoplives'.
   Der er nok ikke svært at finde et sjovere sted at være, men jeg er sikker på du var det helt rigtige sted, begge dage.
   Hvis ungerne er glade og tilfredse, så vi forældre det også godt :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)