torsdag den 31. juli 2014

En times gymnastik med tilhørende bank

Det er utroligt, hvad man kan betale sig fra. Jeg har været så heldig at få et gavekort P1020415til Oriental Spirit. Nu mente jeg, tiden var inde til at få afprøvet hvad det var for noget. Jeg vidste nemlig ikke andet end det der fulgte med i den vedlagte bruchure, hvor der var 4 forskellige former jeg kunne vælge imellem. Jeg synes det var svært at vælge, men endte med at prøve Orientalsk massage. Jeg har før fået massage, i forskellige former, både som ren velvære, eller når det har gjort nas et eller andet sted.P1020423

I samme øjeblik, jeg blev hentet af en sød dame, spurgte manden bag skranken mig, om jeg havde prøvet denne form før, for det var en noget anderledes massage, end den traditionelle. Han sagde flere gange, at jeg skulle stoppe hende, hvis det gjorde ondt. Damen fik besked på at være meget forsigtig. Jeg tænkte, det går nok,  jeg er ikke så sart og pivet.
P1020428Den søde og blide dame, som ikke talte meget dansk, fulgte mig ud i en lille hytte i haven, hvor der både var den kendte briks, men også en tynd madras på gulvet. Det var på gulvet, jeg skulle tilbringe den næste time. Den form for massage kan jeg kun bekræfte, er en noget anderledes oplevelse, end jeg havde forestillet mig.
P1020433
Jeg lå på maven, og kunne af gode grunde ikke se hvad der foregik, men jeg er næsten sikker på, hun kravlede rundt på mig, mens hun vred mit skrog fra side til side, og satte både knæ og albuer alle steder. Det var ikke ligefrem rendyrket nydelse, så der tænkte jeg… Det bliver en lang time… Jeg kunne slet ikke slappe af. Jeg prøvede at skæve til mit ur, men kunne ikke se hvad klokken havde slået.
P1020434
Efter den behandling, gik hun i gang med at massere og trykke med sine arme overalt på min krop, fra isse til tå. Derefter var det om på maven, hvor massagen fortsatte. Bryst og mave blev slet ikke berørt. Fingre og tæer blev strukket, og jeg fik nogle mindre slag, klask eller bank alle steder. Slagene gjorde ikke ondt, men det lød voldsomt, da hun bankede mig oven i hovedet. P1020426
Mine arme og ben bukkede hun nænsomt i alle retninger og i akavede stillinger. Jeg er, trods min efterhånden fremskredne alder, stadig i stand til udføre øvelser, der ikke er alle forundt, men noget slangemenneske er jeg absolut ikke. Ikke desto mindre var det det, jeg lå og tænkte på, sådan som hun kravlede rundt og blidt førte mine arme og ben rundt i mærkelige bagudvendte stillinger. Jeg tror ikke det er massage for nogen med kunstige hofter, knæ og albuer. Selv ørene fik massage og små knipsslag. Håndfladen og under foden ligeså. Til sidst fik jeg en ihærdig og dybdegående skulder- og nakkemassage, samt en blid ansigtsmassage.
P1020435Jeg bliver vist noget øm i morgen, sagde jeg, da jeg var færdig. Ja, en lille smule øm bliver du. Jeg kan så fortælle, at jeg overhovedet ikke blev øm andre steder end i min nakke og skuldre, men dem kunne jeg til gengæld også mærke rigtigt meget de næste par dage. Massage er godt, men jeg ved, at man kan få for meget massage, så det får den modsatte effekt, selvom det ikke føles sådan, mens man ligger der. Jeg fik kun brugt halvdelen af gavekortet, så jeg skal afsted igen, og så vil jeg prøve en helt anden model.


Min cykelrute vrimler med dyr og insekter. Alle billederne er taget på vej hjem fra arbejde, en og samme dag. Startende øverst med blomsten foran kontoret.

10 kommentarer:

 1. Alla de smukke fotos fik massageoplevelserne til at visualiseres lidt blidere end beskrevet!
  Det med at vælge massage på den måde, er lige som at gå på restaurant uden at forstå menukortet!
  Sikke da en naturoplevelse du kan får tur/retur. Pletskud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde så mange billeder fra naturen, jeg skulle have fyret af og ikke et eneste fra massagetimen. En god sammenligning med et menukort. Har man øjne og ører åbne, er der masser af daglige oplevelser, og jeg nyder dem hver dag.

   Slet
 2. Det lyder som en ludt voldsom massage omgang, jeg ville nok heller ikke vælge den version en gang til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Størstedelen af massagen var udmærket, men første og sidste 'akt' kan jeg godt undvære. Der kommer en 80 årig kone jævnlig. Hun er helt afhængig af den behandlingsform, for at kunne have et nogenlunde godt helbred. Imponerende siger jeg bare :-)

   Slet
 3. Hahaha :-D Ja undskyld, men det er altså ret morsomt at læse om din massage. Måske knapt så morsomt at prøve. Jeg ville nok også vælge en anden version næste gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var såmænd morsomt nok, det allermeste af det. Jeg vælger noget andet næste gang. Havde tænkt på zoneterapibehandlingen, men fik oplyst at det er kun er fra knæene og ned til foden der bliver behandlet en hel time. Jeg tænker lidt, at det nok er for koncentreret til mig, men vi får se hvad jeg springer på. Jeg er frisk på noget nyt :-)

   Slet
 4. Ja, så har du da prøvet det! For mig lyder det heller ikke som noget, der med fordel kan gentages :-)
  Herlige billeder du har fået taget - er ret sikker på, at den orange sommerfugl er en kejserkåbe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, jeg tror heller ikke det er noget jeg bliver afhængig af, men den som intet vover intet vinder.
   Hvis det er en kejserkåbe, så er der rigtigt, rigtigt mange af dem i år. Der er i det hele tager rigtigt mange sommerfugle i år, synes jeg.

   Slet
 5. Uha for en gang massage. Jeg foretrækker sommerfuglene - bl.a. grønåret kålsommerfugl. Tror jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er den version afprøvet. Jeg har lige googlet en grønåret, så jeg tror på dig :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)