torsdag den 20. december 2018

Bliver jeg mon misbrugt på nettet… og andet om internettet

Af og til tjekker jeg min blog for antal besøgende. Nogle gange kan jeg finde årssagen, til en voldsomt stigende trafik, andre gange overhovedet slet ikke.P1170041Der er i sagens natur, mest trafik det første døgn, eller to, efter jeg har udgivet et indlæg, men det hænder også der pludselig er en voldsom trafik, når bloggen nærmest ligger død, som i disse dage. For flere år siden fandt jeg ud af, at der i et forum hos‘Slyngelbarn’ er lagt et link til min blog om, hvordan man laver en bårebuket.
For et par dage siden erfarede jeg, at der er en enorm trafik, der har afsat nogle spor, som jeg har googlet, men jeg tør ikke rigtigt undersøge sagen nærmere, da det er sider, jeg normalt vil holde mig langt væk fra. Nu har jeg fået en lille, og måske skør, ide om, at jeg kan figurere et sted på disse sider, med mit ansigt og en andens krop!
 20181219_195130Jeg er ingen ørn til IT, men der er ikke tilsvarende trafik på udvalgte indlæg. Det ser normalt ud, så jeg ved ikke hvorfor de havner her. Jeg har aldrig skrevet om noget, der kunne snerpe i den retning. Mon jeg skal være bekymret?
Der findes heldigvis også mange ærlige mennesker, der henvender sig af den ene eller den anden grund, som nu i dag hvor jeg har fået en forespørgsel fra nogen, der er faldet over et billede på min IG-profil og spørger pænt om de må bruge det på deres hjemmeside.

P1170086 P1170085

De skal lave et indlæg om pengegaver til konfirmander i 2019

Jeg har skrevet en brugervejledning om hvordan man gør her. 

8 kommentarer:

 1. Uha, det lyder ikke rat, at en voldsom trafik gør dig bekymret. Jeg har ikke selv været ude for sådan noget. Men det er godt, at du er opmærksom og kan gribe ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved faktisk ikke om jeg skal være bekymret, og jeg ved heller ikke hvad jeg evt. kan gøre ved det.

   Slet
 2. Pyha, jeg har ikke selv bemærket noget lignende, eller har jeg det uden at være opmærksom på det. Hmm.
  Jeg er så dejlig blondine dum, næsten ;-) Tror på det bedste. Beviset for det modsatte skal skæres ud i pap, før det trænger ind. Og dog. Kan godt sortere skidt fra guld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske har det heller ikke noget på sig, i den retning mine tanker gik, men man (jeg) bliver nysgerrig på, hvorfor jeg somme tider er ret interessant at besøge, men disse sider nægter jeg at kigge nærmere på, selvom jeg godt vil have det afklaret.
   Hvorom alting er, så ligger jeg ikke søvnløs over det. Det burde jeg måske gøre!

   Slet
 3. Jeg har ingen ide om, hvad det kan dreje sig om.
  I ønskes alle en glædelig jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, det er bare underligt, men det er måske 'bare' en robot der har været på besøg.
   Tak, i lige måde til jer.

   Slet
 4. Jeg får også sommetider stor trafik. Det spam-filter, som jeg bruger, har fjernet godt 12000 spam kommentarer på 10 år.
  Jeg tror at der godt kunne være nogen, som vil misbruge et billede, men så vil de nok ikke spørge om det først.
  Jeg ønsker dig fortsat god juleferie. Hilsen/Donald

  SvarSlet
  Svar
  1. Et spamfilter sparer os heldigvis for en masse skidt.
   Der er netop det, og på de sider er det næppe et landskabsbillede.
   Tak, i lige måde.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)