mandag den 5. september 2016

Søvnløse nætter og ondt i maven

Torsdag formiddag, midt i arbejdstiden, fik jeg en opringning fra en aldeles uventet kant. Jeg hang i deadlines og havde ikke tid eller mulighed for at tale, så det blev en ret kort samtale, men en samtale jeg ikke kunne glemme.
Selvom jeg fulgte op på den efter arbejdstid, og var helt afklaret omkring det, holdt nyheden mig alligevel vågen det meste af natten, og det har sådan set spoleret min nattesøvn lige siden. Om dagen går det fint, så længe jeg har noget at fordybe og koncentrere mig om, men så snart jeg går, cykler, eller lavet andet ‘ingenting’ opstår det tankemylder. Det kommer bare snigende helt af sig selv, og jeg får ondt i maven.
P1120372
Da jeg cyklede hjem fra arbejde fik jeg øje på en stor flok dyr der stod lige midt i svinget, lidt længere fremme på grusvejen. De fik selvfølgelig hurtigt benene på nakken, mens jeg prøvede at få hevet mit kamera op ad tasken, alt imens jeg bremsede cyklen så jeg kunne hoppe af.
Inden jeg nåede så langt, var de forsvundet bag svinget, og altså helt udenfor mit synsfelt. Jeg sprang på cyklen igen i en gevaldig fart, og håbede at jeg kunne få et glimt af dem, inden de løb ind i skoven.
P1120373
Det fik jeg, og zoomede ind med kameraet, alt hvad jeg kunne. Det kom der disse ikke særlige gode billeder ud af. Egentlig ville jeg bare vise Allan dem, men har nu, trods den elendige billedkvalitet valgt at dele oplevelsen med jer læsere også.

15 kommentarer:

 1. Det må være skønt at kunne møde sådan en flok på den daglige cykeltur.
  Åhhh jeg kender godt de samtaler der bare ikke vil forlade kroppen, jeg håber du får bearbejdet det, så du kan sove igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så skønt og jeg bliver aldrig træt af det :-)
   Det tror jeg de fleste gør, og sagtens kan sætte sig ind i. Tak. jeg gør hvad jeg kan.

   Slet
 2. Nagende tanker og spekulationer kan være en pestilens, og nattesøvnen kan dårligt undværes, hvis man skal fungere. Jeg håber det bedste for dig.

  Flotte dyr at møde på sin vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan det nemlig. Du må også have dine tanker i øjeblikket og den manglende gode nattesøvn ved jeg du er ramt af. Tak og i lige måde.
   Jep :-) Så mange samlet, ser jeg trods alt ikke så tit på min cykelrute.

   Slet
 3. Spoleret nattesøvn og ondt i maven er noget møg. Håber, du får styr på det hele igen. Meget snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det. Den manglende nattesøvn kan mærkes. Tak, jeg skal nok få styr på det igen.

   Slet
 4. Ønsker dig snarlig ro i maven og godt nattesøvn igen :-)

  SvarSlet
 5. Det kan jeg desværre ikke fortælle noget om.

  SvarSlet
 6. Imponerende flok. Smukt syn!
  Må roen snarligt sænke sig over krop og sjæl....

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan da kun blive glad over sådan et syn.
   Tak, det må gerne snart ske.

   Slet
 7. At se sådan en flok smukke dyr er en af de dejlige gratis glæder - hvis ikke man havde den slags små oplevelser i hverdagen, ville det blive endnu tungere at bære det, der tynger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er heldigvis masser af glæder der opvejer det tunge, hvis man kan få øje på de glæder. Desværre er det ikke alle, der kan det, men jeg glædes dagligt.

   Slet
 8. Dejligt med så smukke oplevelser på hjemturen fra job.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en nydelse hver dag :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)