lørdag den 19. november 2011

Gamle frøer

Da jeg, for godt en måned siden, så afsenderadressen på det brev der kom til mig med posten, var jeg ét stort spørgsmålstegn. Kuverten indeholdt et personligt brev, fra en gammel arbejdskollega, som jeg dog er stødt på et par gange, efter jeg forlod min daværende arbejdsplads i 1989. Brevet indeholdt også en indbydelse til at deltage i gamle frøers julekomsammen………Tænk over det, og meld tilbage om du har lyst til at deltage…….. Det ville jeg altså gerne, selvom jeg egentlig skulle forberede lidt mad og andet til et lille stævnemøde, som i denne weekend skal foregå her på matriklen.
Vi mødtes på Fru Holgers Pakhus. Vi var en lille sluttet kreds. Ældste deltager var 77 år. To havde meldt afbud p.g.a. sygdom. To af personerne har jeg ikke set siden 1989. En af dem havde taget den lange vej fra Odder, for at deltage. Det har været en kanon hyggelig aften. Snakken gik på kryds og tværs, om hvad der er sket i vores liv i alle de år. Hvad vores børn laver, hvad vi selv beskæftiger os med osv. Billederne af menuen er så ringe, jeg havde glemt at stille på apparatet. at jeg ikke burde vise dem, men jeg gør det alligevel.
Forretten var: Bruchetta og røget laks, tomat og mozzeralla. Hovedretten var: Steak af oksefilet med bagte rodfugter, friske grønsager og rødvinssauce. Det var rigtigt lækkert, grønsagerne dejligt sprøde og jeg var mere end mæt.
P1010049 P1010050
Vi sluttede aften med en irish coffee. Klokken 23 blev vi bedt om at forlade stedet, da det var en time siden de havde lukket. Vi havde ellers fået lovning på, at vi kunne blive lidt længere, da der blev bestilt bord. En time er selvfølgelig også lidt længere, men vi kunne have brugt meget mere tid til at snakke i. Jeg har som sædvanlig min villige og trofaste privatchauffør, både ud og hjem. Det blev aftalt at vi skal mødes igen til næste år.
Jeg glæder mig til i dag, men er også en smule spændt på at møde Inge og Hasse IRL sammen med Ellen og John, men dem kender jeg jo. Vi satser på en hyggelig weekend, med masser af snak og ditto rødvin og måske en lille smule søvn! Jeg har lidt på fornemmelsen, at det er en flok natteravne der skal samles, så det kan godt gå hen og blive en weekend, hvor nattesøvnen ikke fylder mest. Derfor er jeg den der smutter under dynen meget snart. God weekend til alle jer der læser med.

8 kommentarer:

 1. En dejlig aften lyder det til og maden ser lækker ud trods billedkvaliteten...De behøver ikke at være nervøs over at møde Inge og Hasse, de er nogle af de sødeste mennesker i verden og jeg er sikker på at I får en kanon hyggelig weekend...;D

  SvarSlet
 2. Det må have været sjovt at mødes igen, efter så mange år helt uden kontakt. Det er altid spændende og med en smule flagren i maven at møde nye mennesker, men vi ved jo egentlig en del om hinanden allerede.. :-) Vi ses senere i dag..

  SvarSlet
 3. Gensyn kan være skønne og timerne alt for få...
  God weekend med dine gæster. Det kan vidst kun blive godt.

  SvarSlet
 4. Annemarie.... Det var en meget hyggelig aften.
  Nu venter jeg bare på gæsterne kører ind i indkørslen, og nu jeg ikke har noget at tage mig til, så har jeg kriblen i maven :-)
  Jeg er også sikker på det bliver hyggeligt :-)

  SvarSlet
 5. Inge... Det var sjovt og vi har jo altid gamle minder at samle op på, så snakken gik lystigt.
  Lige nu har jeg altså lidt krilren i maven :-) "Lige om snart" :-)

  SvarSlet
 6. Susanne... Et dejligt gensyn, og vi kunne have brugt mange flere timer. Tak, det tror jeg også det bliver :-)
  God weekend til dig også.

  SvarSlet
 7. Nej hvor er det spændende.....
  En dejlig weekend til jer ;-)

  SvarSlet
 8. Gitte... Ja, og vi har haft en skøn weekend :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)