fredag den 4. oktober 2013

Fødselsdag

 1 år
I 1955, før telefonerne fik deres indtog i de danske hjem, blev min jordemoders datter, mors kusine, sendt afsted med en besked til far, som passede sit arbejde i nabolaget. Han var ved at male stue hos en kunde, da jeg så dagens lys ved middagstid i min mormor og morfars stue.
Fødselsbekendgørelse


I disse dage kan jeg faktisk fejre et par eller tre - fire fødselsdage mere, da det nu er et halvt år siden, jeg startede i mit nye bijob. De første fire måneder, tænkte jeg flere gange, hvad pokker det var, jeg havde rodet mig ud i. Et par gange kom tanken, at det klarer jeg aldrig, men knapt var tanken tænkt, før jeg sagde til mig selv, hvad er det dog for noget vrøvl, hvis du vil, så kan du. Derfor, sagde jeg til chefen lige inden vi tog på sommerferie, at der var ting, der skulle ændres på, hvis han stadig ville have hjælp fra mig. Han kunne selv vælge, om det var mig, eller en anden, der skulle sidde i stolen. Han mente stadig det skulle være mig, og han siger jeg er hård ved ham, men at det også er berettiget. Jeg ved, det går i den rigtige retning, og Rom blev jo ikke bygget på en dag.
P1130449 I denne uge fik jeg vi en opringning. En navngiven person ville tale med mig, og spurgte til mit mobilnummer. Da Allan spurgte ind til, hvad det drejede sig om, fandt han ud af at det var et vikarbureau, der havde et ledigt job til mig indenfor jordbruget. De ville ikke forstyrre mere, da Allan fortalte, at jeg havde arbejde nok.  
Denne fredag aftenen skal tilbringes i selskab med en flok unge mennesker. Ungerne, Mark og mor er inviteret til aftensmad. Vi bliver bare et lille hyggeligt selskab på 10 personer. Jeg kunne godt have brugt en fridag eller to til fødselsdagsforberedelserne. Jeg prøver dog at smutte tidligere hjem i dagens anledning, og Allan har fået ordre på at passe ovnen, dække bordet og andre småting, så vi når det nok. 

27 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med fødselsdagen og god fredag med godt selskab :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen Pia :-)
  Rigtig god aften med alle gæsterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge. Det skal nok blive hyggeligt, og jeg glæder mig til at være sammen med alle ungerne :-)

   Slet
 3. Stort tillykke med fødselsdagen, godt at du har arbejde nok nu. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er rigtigt godt :-D

   Slet
 4. Tillykke med fødselsdagen - og alle de andre. Når jeg læser grundigt på teksten, tænker jeg du skulle have været chef et eller andet sted. Hvad mener du om den tanke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak. Det er vist ikke sundt, for hverken de ansatte eller mig selv, at være chef. Jeg vil jo deltage i alle arbejdsopgaver. Jeg trives vældig godt med at være chefens højre hånd og næstkommanderende :-)

   Slet
 5. Hjertelig til lykke med fødselsdagen. Både Manden og Konen ønsker dig en dejlig dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak til både dig og manden :-)

   Slet
 6. Mange gang tillykke med fødselsdagen.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, at du får tid til at nyde den uden at være helt udaset?
  Jeg er også født i Vægtens tegn. Det er et rigtig godt stjernetegn! God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg har jo forberedt lidt de sidste par dage, og her til morgens, og er kige vendt hjem fra arbejdet, og nyder at læse her, inden jeg går i krig igen.
   Det er et godt stjernetegn. Er lufttegn, og jeg bliver holdt nede af en stædig Tyr, som har ret meget at skulle have sagt i mit horoskop. Der er vist godt, når jeg også her en skytteascendant, den er jo også ret flyvsk :-) Tak i lige måde.

   Slet
 8. Hjertelig tillykke med fødselsdagen Pia, jeg håber du må få en dejlig dag/aften med familien. Det er godt du manden til , at ordne det du ikke kan nå, når du har alle de jobs .-) God weekend og knus herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Nemlig, og han skal jo ikke gå og kede sig :-) Tak i lige måde.

   Slet
 9. Et stort TILLYKKE sendes fra Nørreballe ;-)

  SvarSlet
 10. Hjertelig tillykke til den lille pige med prinsessekrøllerne, som nu er en dame i sin bedste alder :0)
  Håber du nyder dagen og dine gæster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Krøllejernet over åben ild er jeg flasket op med :-) prinsessekrøller var åbenbart vigtigt ;-)

   Slet
 11. Hjertelig tillykke med fødselsdagen; det lyder til at blive en skøn fredag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det blev en dejlig fredag og vi fortsætter lidt i dag :-)

   Slet
 12. Et tillykke med fødselsdagen skal der da også lyde her fra Maribo ;-) Du kan jo næsten høre det, hvis bare jeg åbner vinduet ;-)

  SvarSlet
 13. Tak skal du have. Min hørelse er fantastisk, så du behøver slet ikke åbne vinduet ;-)

  SvarSlet
 14. ❤️hjertelig tillykke med fødselsdagen ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-)

   Slet
  2. Hvordan laver du hjerter RØDE?

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)