torsdag den 20. september 2012

Sikke en uge

Når nu weekenderne bliver brugt til det mere sjove, så var planen at vi bare skulle få samlet lidt op på tingene herhjemme i denne uge. Haven trænger i den grad til en kærlig hånd, men jeg har kun nået at høste hindbærrene og jordbærrene. Jo du læste skam rigtigt. Sæsonen er startet for anden gang i år. Jeg har, mellem efterårsbladene, plukket den fineste lille portion røde jordbær i haven, og der er flere på vej. 
Jordbær på friland 18. sept. 2012 Jordbær på friland 18. sep. 2012
 Vi skulle meget gerne snart se at få malet færdigt, men det trækker i den grad i langdrag. Alle vores planer røg i vasken, fordi der pludselig dukkede andre ting op, der krævede lidt opmærksomhed fra vores side. På Mads´ nye arbejde, er der somme tider meget hurtig udrykning. Han mødte op som sædvanlig mandag morgen, men blev hurtigt sendt hjem for at pakke en taske, fordi han skulle til Rømø nogle dage. For at undgå, at hans bil skal stå og blomstre et sted uden opsyn, og derved måske friste svage sjæle, det er nemlig sket mere end en gang, laver han gerne en aftale med os om at køre ham til opsamlingsstedet.
.
P1050632 Mariehøne

Stakkels lille Camilla, som stort set aldrig har en sygedag, har ligget på langs siden i lørdags. Hun kunne slet ikke stå på benene p.g.a.svimmelhed. Hovedpine, kvalme og ondt i halsen havde hun også. Da hun endelig fik kæmpet sig frem til lægen, fik hun taget nogle blodprøver, der viste at infektionstallet var alt for højt, mere end fire gange det normale. Hun fik også konstateret halsbetændelse, men blev ikke ordineret nogen former for medicin. Hun skulle bare gå hjem og drikke te og spise noget mad. Stakkels barn, så er det man ønsker, at hun boede lidt tættere på, så man kunne give lidt omsorg. I skrivende stund er vi ikke meget klogere, men det går dog fremad.   
Skarvekoloni ved Nysted
Vi blev også ramt af et rigtigt grimt og uventet dødsfald i vennekredsen. Det startede med en rimelig harmløs tandudtrækning, der fik fatale konsekvenser. Efter nogle dage blev det nødvendigt at indlægge personen til en operation. Pludselig og helt uventet indtraf døden, med stor opstandelse, selvfølgelig, af hele retsvæsenet med obduktion, politi og alt hvad der følger i sådan et tilfælde.

Det var en lille bid af noget af det, der har optaget os hele ugen, så det bliver dejligt med weekend. Vi udsætter alt arbejdet til i næste uge, hvor vi håber at vejret er med os, bare et par af dagene, så vi kan få det malerarbejde overstået inden det våde efterår sætter ind. Den kommende weekend skal udelukkende stå i fornøjelsens tegn. Den skal nydes i fulde drag sammen med Ellen og John, og vi glæder os.

20 kommentarer:

 1. Jamen, sikke da en redelighed. Sender bare en lille hilsen og mange tanker herfra. God fornøjelse i weekenden. Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er noget værre noget. Tak skal du have :-)

   Slet
 2. Åhja, man ville bare så gerne kunne være der, når 'barnet' er sygt, men det kan desværre ikke altid lade sig gøre.
  Det var dog yderst uheldigt med det dødsfald - hvis man ellers kan være bekendt at sige sådan. Stakkels dem alle sammen.
  Vi glæder os også til weekenden - tager regntøj med for en sikkerheds skyld ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det kan man jo desværre ikke.
   Det var selvfølgelig et stort chock og slet ikke til at forstå. Værst er det selvfølgelig for de efterladte.
   Regntøj er vist en rigtig god ide :-)

   Slet
 3. Føj, det dødsfald lyder ualmindelig væmmeligt. Som noget, der slet ikke burde kunne ske. Forfærdeligt for de efterladte.
  Hvordan kan det være, at din datter ikke fik penicillin - det troede jeg var standard ved høje infektionstal? God bedring til hende.
  Og god weekend til jer alle fire :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja rigtigt væmmeligt.. Alle håber at få en forklaring på hvad der skete og hvorfor.
   Der er meget vi forstår. Camilla mente også hun skulle have penicillin, men nej, nej. Tak, tak :-)

   Slet
 4. Hold da op , det lyder dramatisk med den" tandudtrækning" var det en ældre person ? stakkels efterladte.
  Kan følge dig, man vil gerne være lige i nærheden af ungerne når de er syge eller kede af det , også selv om de er voksne, jeg håber i får en rigtig god week-end

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej en person i den bedste alder. Og ja, det er et hårdt slag.
   Ja et sygebesøg om dagen ville være passende :-) Tak, det får vi helt sikkert :-)

   Slet
 5. Det er fantastisk at du kan høste jordbær endnu engang. Har de så nogen smag?

  Det lyder som et rigtig væmmeligt dødsfald; jeg var slet ikke klar over, at en tandudtrækning kunne få den slags konsekvenser.

  Rigtig god fornøjelse i weekenden; det skal nok blive godt med jer fire sammen. Jeg håber, I finder nogle svampe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jordbærrene smager som ved første høst :-)
   Vi forbinder døden med tandudtrækningen, men det vides jo metros alt ikke med sikkerhed.
   Tak, det er jeg heller ikke i tvivl om :-) Vi håber selvfølgelig også på masser af svampe :-)

   Slet
 6. Sikke da en uge, og ja det er hårdt når man ikke kan være i nærheden af "børnene" når de er syge og trænger til lidt omsorg. Håber I trods alt får en god weekend med Ellen og John så I kan få dødsfaldet lidt på afstand..Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil i hvert fald gerne sørge for lidt mad og den slags fornødenheder, og bare SE dem :-)
   Weekenden skal nok blive god. Knus tilbage :-)

   Slet
 7. For pokker en ubehagelif uge I har været igennem.
  Til gengæld lyder jeres weekendplaner rigtig gode. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogen siger jo det skal være skidt før det bliver godt, så det må blive rigtigt godt nu :-)

   Slet
 8. Det var dog stygt. Jeg kan forestille mig, at det har sat nogle dybe spor.
  God bedring til Camilla, og så vil jeg ønske jer en god weekend oven i kaos.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dybe sporene er, vides vel først om en rum tid, men ubehageligt det er det i hvert fald for familien.
   Tak og mere tak :-)

   Slet
 9. Her er ingen jordbær, men stadig hindbær. Så sent som juleaften kunne jeg et år (uden frost) plukke et par hindbær i haven. De smagte nu ikke af noget, men det går jeg ud fra dine røde bær gør. Det ser jeg de gør, jvf. din kommentar. Det lyder dramatisk når en harmløs tandudtrækning efterfølges af døden. Det er så ganske umuligt at forberede sig på.
  Håber I finder nogle svampe i weekenden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine hindbær er den sene slags, så jeg plukker til frosten tager dem. Jeg har før plukket mellem jul og nytår, hvis altså ikke jeg gør hård proces og klipper grenene af :-)
   Det var også ret dramatisk alt det der hændte efter tandudtrækningen, og nej forberede sig kan man ikke, man har jo ikke engang fantasi nok til at forestille sig dette mareridt. Jeg har i hvert fald ikke.
   Vi håber også på svampe, selvom vi endnu ikke har fået nogen regn.

   Slet
 10. Det lyder faktisk ganske forfærdeligt at noget så harmløst og almindeligt at man jo dårligt tænker sig om inden man siger til tandlægen "ud med den" får sådanne konsekvenser, men der er vel gået hul i til luftvejene eller sådan noget.

  Til gengæld får I med garanti en god weekend.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var betændelse, men hvad der er årsagen til døden bides ikke - endnu.
   Weekenden bliver strålende :-) lige nu står det ned i stænger, men de lover opklaring senere, og uanset vejret skal det nok blive godt.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)