mandag den 26. december 2011

Julens glæde

I torsdags inviterede chefen os hjem til sig selv til gløgg og æbleskiver. Der fik vi overrakt hver en julegave. Da jeg gik hjem fredag fik jeg også udleveret en julegave. Når der deles gaver ud, er det ikke så tosset at have to arbejdspladser. 
Julegave 1 Julegave 2
Juleaften ankom de første gæster for pakke-bytteri ved 13-tiden. Vi hyggede med kaffe, slik og klejner. Lidt efter ankom Camilla og Sune, og der var de andre ved at bryde op, for at komme videre i deres program. Camilla ville gerne have gløgg, så det havde hun medbragt. En god gløgg med rom i. Hun selv havde sådan glædet sig til den, men brød sig ikke om den. Camilla, Sune og jeg gik os en rigtig lang tur i skoven og ved vandet sammen med hundene, mens Allan blev hjemme. Da vi var gået kom Mads og Charlotte for at aflevere deres gaver. Helt perfekt, at jeg ikke var hjemme, fordi min gave ikke kunne skjules i selv den bedste indpakning. Det var efterhånden blevet rigtigt mørkt derude i skoven. Sune gik hjem med Kosta, mens Camilla og jeg fortsatte lidt endnu med den “lille” hund, Bacchus. Godt vi kender alle de små og store stier. Vores tur blev på 7 km, Allan var ved at være overventende herhjemme, da Sune dukkede op, og kunne fortælle, at vi andre var gået en lidt længere tur. Maden havde jeg forberedt aftenen før. Anden var stegt om formiddagen og klippet ud i passende stykker. Jeg skulle bare varme grønlangkålen og brune kartoflerne. Koge de hvide kartofler, varme and og rødkål, samt lave sovs. Alt i alt ikke noget der tog særlig lang tid. Vi trådte ind ad døren ved 17-tiden, inden Sune kørte til sin mormor. Børnene, Allan og jeg havde en rigtig dejlig juleaften. Vi glædede os over at være samlet alle fire samtidig, hvor vi rigtigt havde tid til at tale sammen. Vi pakkede gaver ud, og Camillas allerstørste ønske var et billede af “børnene” og en ny seng til dem.
Bacchus Kosta
Senere på aftenen kom Sune tilbage og vi sad og hyggede lidt inden de 3 unge gik en aftentur med deres “børn”, mens Allan og jeg tog en rask oprydning. Ved midnatstid kørte Mads hjem, hvor Charlotte ville støde til senere. Alle vi andre gik i seng.
Hundeseng IMG_1662
1. juledag, stod den på frokost her, men der blev også tid til at handle og fotografere hund igen. Søster kom med mor. Mads og Charlotte, Mark og kæresten kom og vi havde nogle dejlige timer sammen. Dog måtte Mark og L… forlade os efte et par timer, da de skulle til endnu en julefrokost, så det var ikke så meget mad de to ville have, men bare være sammen med os og de unge i familien. Det blev aften, og Camilla dampede tilbage til Kbh. med sin lille familie, mens vi andre 5 fortsatte med at hygge og se billeder. Da de to andre unge forlod os hen på aftenen, fik jeg vasket gulvet i bryggerset, hvor de to hunde havde opholdt sig, når de ikke hoppede rundt i haven. Jeg fik lidt mere skik på køkkenet. Det lysnede gevaldigt da Marie blev fodret endnu en gang. Så kunne hun stå og hygge sig, mens vi andre så Mamma Mia. Det blev atter midnat inden vi kom i seng. I dag kom der tjek på hjemmet igen. Mor blev kørt hjem i eftermiddags, og nu har vi ikke flere aftaler, før arbejdet kalder på fredag. Selvom jeg som sædvanlig har masser af planer om ting jeg gerne vil have lavet, så er det ikke et must. Jeg vil nyde mine fridage og fylde dem med nøjagtigt det jeg har lyst til.

14 kommentarer:

 1. Hvor lyder det som en dejlig jul I har haft Pia, med familie og hygge og god tid til det hele.
  Mine forældre nød også meget at have os piger hjemme. Hils Allan og hav nogle gode dage inden arbejdet kalder igen

  SvarSlet
 2. Inge.... Det var en dejlig jul, hvor samværet står højest på listen. Jeg kan let følge din mor :-)
  Allan takker, og beder mig hilse igen. Også en hilsen til Hasse fra os :-)

  SvarSlet
 3. Først glædelig bagjul :0)

  Jeg kan læse ud af dit indlæg at I havde nogle skønne juledage sammen med familien. Jeg kan også læse at det kan være rigtig svært at få samlet sine børn, når de først er flyttet hjemmefra ;0)
  Med 3 stykker kan jeg fornemme, at det kan blive endnu svære, når tiden kommer her ;0)
  Dejlige julegaver fra cheferne, som kan nydes de næste par dage (og gemmes selvfølgelig).
  Dejlig aften til dig og Allan

  SvarSlet
 4. Kari... Tak, og i lige måde :-)
  At samles KAN være svært, det afhænger jo af mange ting. Men logisk er det, at jo flere kalendere der skal passe sammen des sværere bliver det.
  Det er dejlige gaver, som jeg glæder mig til at tage hul på :-)
  God aften til jer også.

  SvarSlet
 5. Det lyder som en rigtig dejlig jul. De to hunde er da godt nok ikke helt små ;-) Hvilke race er det nu de er? Hav en god aften :-)

  SvarSlet
 6. Det lyder som en jul af den rigtige slags :-)
  Om man er få eller mange, er vel lidt underordnet, bare det føles som om det er det rigtige, man gør - og det har I gjort, kan man tydeligt læse hos dig.
  Men... hvad var din gave, som ikke kunne skjules? Hundekurven? Til 'gæsteseng'? Det må du lige afsløre :-)

  Hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg ikke helt sikker på, at jeg kan lide de røde øjne hunden til højre har ... den minder lidt for meget om Baskervilles Hund ;-)

  SvarSlet
 7. Anette... Det var en dejlig jul. Du ser helt rigtigt :-) Det er en racen granddanois.
  Tak og god aften, eller sov godt :-)

  SvarSlet
 8. Ellen... Få eller mange er underordnet, når alle er tilfreds og holder den jul de bedst kan lide, så kan det jo kun blive en god jul :-)
  Min gave var et mørklægningsgardin på 180 cm :-) Jeg holder meget af solen, men ikke når dens stråler fylder hele min seng allerede ved 4-tiden om morgenen :-) Hundesengen tog Camilla med hjem.

  Kosta har fra lille været igennem to øjenoperationer, og så mangler han pigment. De røde øjne, ser jeg ikke mere :-)

  SvarSlet
 9. En skøn jul I har holdt med familie og hunde...Dejligt når det kan lade sig gøre at samles, men det kan godt være svært når der er mange der skal involveres...Fortsat god uge til dig..;-D

  SvarSlet
 10. Annemarie... Det er og var dejligt. Tak, også en god uge til dig :-)

  SvarSlet
 11. Sikke en hyggelig jul I har haft!
  Skønt!
  Lidt morsomt at du har været inde og se Niceville - jeg fik bogen i fødselsdagsgave og er lige blevet færdig med den i dag!

  SvarSlet
 12. Hej! Vi ser att du har haft en fin jul. Hoppas du får ett fint nyår.

  SvarSlet
 13. Kong Mor... Julen var skøn :-)
  Bogen er sikkert meget bedre end filmen, sådan plejer det at være, synes jeg.

  SvarSlet
 14. Janne... Det var en fin jul. Tak, også godt nytår til jer.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)