søndag den 8. maj 2011

Blogtræf og skåneweekend

Skåneweekend, må være det helt rigtige ord til denne weekend. Vi har nemlig været skånet for arbejde og andre krævende udfordringer, og oven i købet opholdt os i Skåne siden fredag aften. Det har været ren nydelse og afslapning. P5065195
Ellen havde annonceret blogtræf i Sverige. Allan og jeg har hørt en del om ødegården, når vi har mødt Ellen og John. Selvom Ellen og jeg er kusiner, har vi aldrig besøgt hinanden. Vi ses kun hver 2. år til fætter- kusinearrangementet, så dette var en enestående mulighed, for at komme til mit allerførste blogtræf og samtidig se Ellen og Johns paradis i Sverige. Allan ville gerne være chauffør, og fordrive tiden i naturen med fiskeri og fotografering, mens jeg deltog i blogtræffet. Det hele blev meget bedre. Ellen skrev nemlig  at Allan var velkommen til at deltage. John var der jo også. Senere spurgte hun, om ikke vi havde lyst til at komme allerede om fredagen og tilbringe aftenen sammen med hende, John og Hanne, inden de andre bloggere stødte til om lørdagen. Det tilbud kunne vi ikke modstå. Ødegården
Da vi ankom fik vi at vide, at det blev et meget lille blogtræf, da resten havde meldt fra. Til alle jer der ikke deltog, af den ene eller anden årsag, vil jeg sige: “I er gået glip af en helt fantastisk hyggelig og sjov weekend.” Vi startede fredag aften med et måltid mad, som Ellen havde forberedt hjemmefra. En dejlig tærte. Snakken gik lystigt mellem os alle 5. Vi kendte slet ikke Hanne, men vi passede bare sammen. Vi havde masser at tale om og grinede meget. Tiden fløj afsted, og det blev langt over midnat, før sidste mand gik til køjs. P5075197

Tidligt næste morgen, smuttede jeg en tur ned til åen, som ligger et stenkast fra huset. Vandet har den klareste blå farve, og solen skinner fra en klar himmel, men det er kun 5-6 grader fra morgenstunden. Træerne spejler sig i det klare vand. Det syn kan man da slet ikke blive træt af. 
Efter morgenmaden lørdag, var John både chauffør og guide. Vi fik en masse fotostop undervejs. Alle fotograferede på livet løs, og snakken gik stadig lifligt.
P5075213 P5075220
P5075236 P5075232
Efter frokosten gik vi en lille tur til det vanddrevne savværk.
P5075249P5075246
Ellen tilberedte en lækker menu til aftens. Den bestod af kylling med nye kartofler, som var vendt i hendes hjemmelavede pesto af ramsløg. Til menuen fik vi også en dejlig salat. Mums. P5075255
Minsandten om ikke der også blev serveret nybagt rabarberkage med creme fraice til aftenskaffen. Desværre glemte jeg alt om at fotografere. Vi havde alt for travlt med at snakke, google og finde svar på forskellige spørgsmål, der dukkede op. Tiden fløj atter afsted, og det blev igen over midnat, inden vi kunne få os selv til at forlade det hyggelige selskab. Weekenden er slet ikke slut. Vi fik en masse oplevelser igen søndag, men det må komme en af de nærmeste dage. Lige nu er vi trætte, efter en skøn weekend og en rimelig lang køretur. Vejret har været helt fantastisk. Vi kan betemt ikke forlange mere.
Tusind tak, Ellen og John, samt Hanne, for en rigtig herlig weekend.

14 kommentarer:

 1. Ih, hvor det lyder hyggeligt... der ville jeg da godt have været med ;-)
  Selv tak og tak i lige måde. Det har været en dejlig weekend, som vi vil huske længe.

  SvarSlet
 2. Sikke en skøn skåneweekend I har haft.. :-) og i det bedste selskab.

  SvarSlet
 3. Ellen... Det kan jeg godt forstå du ville ;-) Sådan en weekend kan man leve højt på længe, og slet ikke få for mange af :-) Den bliver gemt i de gode minder :-)

  SvarSlet
 4. Inge... det er nemlig det vi har :-)

  SvarSlet
 5. Så var du jo til blogtræf i Sverige :-) og sikke da en pragtfuld weekend I har haft!
  Fantastiske smukke billeder du har taget...helt utroligt!
  Lene

  SvarSlet
 6. Lene.... Det var jeg nemlig, og ja, den weekend vil blive husket længe :-)
  Tak :-) Der er endnu flere smukke billeder på nethinden, men også flere i kameraet :-)

  SvarSlet
 7. Åh hvor har I haft det hyggeligt og jeg gad godt have været med :-)

  SvarSlet
 8. Sikke dejlige billeder fra en dejlig weekend, næste gang vil jeg også med...;-D det ser bare så hyggeligt ud...;-D

  SvarSlet
 9. Du har ret Pia, det var uforglemmeligt, Jeg sidder stadig og er imponeret af, at mennesker, der trods alt kender hinanden så lidt kan have det så godt sammen, og jeg følte mig intet tidspunkt udenfor fordi du og Ellen er kusiner og dermed kende hinanden på forhånd.

  SvarSlet
 10. Lene.... Jeg kan godt forstå du ville være med. Det var nemlig hyggeligt :-)

  SvarSlet
 11. Annemarie... Noget er endda så flot, at det ikke kan gengives i et foto. Du bliver nød til at se det selv :-)

  SvarSlet
 12. Hanne..... Jeg er imponeret af det samme :-) Ordene fløj bare afsted, uden at tænke føst :-) I hvet fald for mit vedkommende :-)

  SvarSlet
 13. Sikken en dejlig natur og det ser ud til en fantastisk weekend.
  God aften

  SvarSlet
 14. Lotte... Det er en dejlig natur og ja, vi klager heller ikke :-)
  Også god aften til dig :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)