torsdag den 16. maj 2013

Arbejdsløs

Det var en titel jeg kunne føje til mit CV i næsten to  måneder. Eller i hvert fald deltidsarbejdsløs. Sådan ser min verden bestemt ikke ud mere. Jeg har fået fyldt op med rigelige timer. Den sidste måned har jeg ikke kunne nøjes med en 37 timers arbejdsuge. Jeg nåede at søge en masse forskellige job, og var også lige ved at få et bogholderjob allerede inden jeg faktisk blev reelt arbejdsløs, men efter et par samtaler, besluttede manden sig alligevel for at benytte et vikarbureau. Det betød at jeg altså ikke fik kendskab til svineproduktion, biogasanlæg og meget andet.  Vandtårnet i Nyk. F. set fra Sundby
At råbe op lønner sig åbenbart. I, som har fulgt med hele tiden, ved, at der var meget der lå og ulmede, uden at der skete noget revolutionerende. Så gik der hul på bylden. Først sagde jeg ja til at deltage i et møde en gang om måneden, og få etableret en facebookside for det lille firma samt passe deres hjemmeside. Ikke noget stort projekt, men noget helt nyt, som jeg aldrig har beskæftiget mig med før. Jeg har da selv en profil på FB, men der er andre love og regler for et firma. Alt dette skete faktisk samtidig med at jeg søgte, og fik jobbet i en helt anden virksomhed. Så dukkede der endnu et job op som jeg udfører både ude og hjemme, og de sidste to job har jeg slet ikke det fulde overblik over endnu, og aner intet om timer på længere sigt. 
Nu har ovennævnte landmand ringet, for at forhøre sig om jeg har fået job. Det kunne jeg bekræfte at jeg havde, og der er absolut ikke plads til flere job der skal passes foreløbig.
Aktivitetsplads P1100188
Vi skal jo også have tid til at passe vores eget og nyde livet, samt give en hjælpende hånd i foreningslivet, hvor der var arbejdsaften i denne uge. Tordenskjolds soldater. Aktivitetspladsen skulle males, og der skulle slæbes jord til taget på shelterne samt sås græs på samme. Desværre begyndte det at regne, så vi måtte droppe at male det sidste i denne omgang.

18 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig troet på at du ville ende helt uden arbejde.. Ikke med den energi du lægger for dagen.. :-)
  Rigtig god pinse hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt betro dig, at det troede jeg heller ikke - altså for mange år siden, men jeg var pludselig ikke så sikker, da jeg blev ramt i disse krisetider :-)
   Tak og det samme hos jer.

   Slet
 2. med din energi og arbejdsmoral, bliver du aldrig arbejdsløs ❤ ;-)
  nyd nu pinsen ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, men der er forskel på at have ulønnet og lønnet job :-)
   Pinsen vil blive nydt efter bedste evne.

   Slet
 3. Næææ... arbejdsløs bliver du vist aldrig :-) Og du nøjes som regel heller ikke med et job af gangen. Held og lykke med det hele og en god Pinse til Jer.
  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej men det må også godt give lidt på lønkontoen :-) Jeg elsker at have mange jern i ilden og sprede mig over et stort område. Der er nogen der har svært ved at få nok :-)
   Knus og tak og god pinse til jer også.

   Slet
 4. Det kan godt være det er lidt hårdt for dig, men samtidigt lyder det spændene og godt både for selvtillid og moral at være efterstræbt på den måde. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt spændende, men i aftes tænkte jeg, at jeg havde gabt lidt rigeligt overalt for mange nye ting samtidig. Min selvtillid fejlede bestemt ikke noget da jeg sagde ja, men et par gange har jeg tænkt, det klarer du aldrig :-) I dag er der atter kommet samling på en lille del.

   Slet
 5. Du er altså fantastisk, Pia! Det er fuldstændig umuligt for folk at finde arbejde på 'Sydhavsøerne', og så vader du rundt i så mange, at du er nødt til at sige nej til nogle.
  Det er sgu da blæret, men du har fuldt fortjent det :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo nemt at være stor i slaget bagefter, men det kan heller ikke nytte noget at være alt for kræsen, man skal turde springe ud i noget nyt. Det havde været meget nemmere, hvis det havde været samme branche og en arbejdsplads. Men så bliver det sikkert også for kedeligt til mig ;-)
   Tak, jeg prøver at gøre mig fortjent til jobbene :-)

   Slet
 6. Godt gået, du er sej.. :-D God pinse

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er i hvert fald en sej omgang ;-)
   Tak i lige måde.

   Slet
 7. Det lyder som om du har mere end nok at se til? Rigtig god pinse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg faktisk også, men det får vel også en ende :-) Tak og i lige måde.

   Slet
 8. Fantastisk, hvad du overkommer. Jeg tror, at det er mere end de fleste. Held og lykke med det hele og god pinse!

  SvarSlet
 9. Jeg prøver bare at få det bedste ud af det liv, jeg har fået og siger ja til de tilbud jeg får, hvis jeg synes det lyder interessant og der er tid til det. Der er ligger stadig meget derude i den store verden, som jeg gerne vil prøve. Tak i lige måde.

  SvarSlet
 10. Jeg var lige ved at tro der ikke ville blive tid til at passe drivhuset - og det ville jo ikke være godt. Det er egentlig meget godt gået, når der er udsigt til arbejdsløshed. Tårnet i træet ligner da vist vandtårnet i Sakskøbing.

  SvarSlet
  Svar
  1. Drivhuset skal der være tid til at besøge hver dag for at kigge, pille og vande. Jeg skal i hvert fald ikke have flere job lige p.t.
   Det er faktisk vandtårnet i Nykøbing F. set fra Sundby Lolland

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)