onsdag den 8. februar 2012

Nyt legetøj

Nej, nej, det er skam ikke mig, der har fået legetøj, men igen Allan, der har fået overtalt mig til en ny investering.
Da han for et par år,eller tre siden købte nyt kamera, fulgte der kun et lille objektiv med, så allerede der, var han klar over, at han måtte have et større af slagsen også. Derfor gik der heller ikke lang tid, før han havde investeret i det. Det ville nemlig dække alle hans behov for fotografering. Altså når også han fik en ekstern blitz og et fotostativ. Det var han i hvert fald fuldt overbevist om, og han var faktisk også godt tilfreds med, at han nu kunne zoome motivet længere ind. 
P1030091 P1030095
Ulempen var bare, at han alt for ofte havde det forkerte objektiv på, eller værre endnu, at han slet ikke havde tagt det med sig, men når nu han absolut vil have sådan et stort kamera, så mente jeg umiddelbart, at han bare måtte sørge for at tage det med, han skulle bruge.
Da vi så var her, fik Allan lov at låne noget udstyr af ham her, og det skabte et helt nyt behov. For lige siden har Allan jamret sig over, at han skal skifte objektiv hele tiden. Mærkeligt nok, så er det nemlig altid det forkerte objektiv, der sidder på kameraet, når han skal fotografere. Jeg syntes egentlig, at Allan har fotoudstyr nok, men jeg har overgivet mig, efter Allan har undersøgt markedet og egne behov grundigt, en ekstra gang. Det viste sig nemlig, at det han troede han ønskede sig, alligevel ikke var det helt rigtige. Han er nu blevet den lykkelige ejer af endnu et objektiv, og han påstår, at han ikke har flere ønsker til sit kamera…………hvis altså han også bare lige får en modlysblænde og et polaroidfilter. P1030099Jeg ved noget Allan ikke ved. Hans ønsker stopper ikke her, jeg kender ham alt for godt.

25 kommentarer:

 1. Uhhh.. som der skabes behov hele tiden.. :-)

  Ønsk ham tillykke, det er et rigtig godt objektiv han har fået sig der. Jeg havde det på det kamera der blev stjålet, og var SÅ glad for det.. :-) Savner det skam stadig. De to andre jeg har (og som Allan jo også har) er rigtig gode, men det er så fedt med et der dækker så bredt som 18-200 gør.
  Det får han rigtig meget glæde af.. og ja der er hele tiden nye behov og ønsker.. :-D

  SvarSlet
 2. Inge... Ja, det gør da vist, altså skabes behov :-)

  Det lyder godt, han er også vældig tilfreds, men det er han altid når han får nyt :-) Tak, jeg hilser, når jeg får ham hjem fra et møde om oversvømmelserne her i byen. Jeg havde ikke "tid" til at deltage :-D

  SvarSlet
 3. UHA - når man kan lide at fotografere opstår der altid nye behov - sådan et objektiv ville jeg også gerne have.

  Tillykke til ham.

  SvarSlet
 4. Marianne.... Det er, eller kan være en dyr fornøjelse. Mon ikke du også får det en dag :-)

  SvarSlet
 5. Hahaha - ih hvor jeg synes jeg har hørt det hele før :-D - "jamen nu mangler jeg kun... " og "NU har jeg alt, hvad jeg har behov for..."
  Du beskriver det sæedeles levende, og jeg har lige fortalt John, at han skal kigge over hos dig :-)

  SvarSlet
 6. uha da,,, det er fine sager manden din har på ønskesedlen,,jeg indrømmer har ikke en dyt forstand på disse sager, nøjes med mit lommecamera , men bruger mest min iphone ....

  SvarSlet
 7. uha da,,, det er fine sager manden din har på ønskesedlen,,jeg indrømmer har ikke en dyt forstand på disse sager, nøjes med mit lommecamera , men bruger mest min iphone ....

  SvarSlet
 8. Det lyder velkendt. Her er det ikke kameraer, men cykler og udstyr dertil, det gælder. Der er altid liige lidt flere ting, som kunne være helt fine også at ha'.

  Men gode interesser skal man i kke kimse af, og det er da værre for dem, der slet ikke harnoget at gå op i og ønske sig..

  SvarSlet
 9. Uha det kender jeg også alt for godt,der er altid lige et eller andet man mangler.. jeg savner også mit 18-200 objektiv, det er et godt allround objektiv..;-D

  SvarSlet
 10. Ellen.... Tænk, har du også hørt den sang et par gange ;-)
  John KAN da ikke have flere ønsker nu ;-)

  SvarSlet
 11. Jonna.... Jeg har heller ikke forstand på det.
  Jeg er godt tilfreds med mit lille Lumix, som jeg dog i retfærdighedens navn vil sige, at Allan ikke mente JEG kunne leve uden. Han under mig det godt nok, jeg er bare mere nøjsom :-) Vi har ikke iphone (endnu) og vi behøver ikke gode ideér :-)

  SvarSlet
 12. Fruen.... Åhhh, hvis bare vi kunne holde os til kameraafdelingen :-)

  Når alt kommer til alt, er det nok min skyld han blev fotointeresseret da han måtte lægge fodbolden på hylden.

  SvarSlet
 13. Annemarie...... Hmm også dig :-) Jeg mangler altså ikke noget tilbehør til mit lille apparat :-D

  SvarSlet
 14. Det ser godt nok flot og avanceret ud, tillykke til din mand med det fine udstyr. Ja hobbyer kan være dyre, det kender vi også alt til her i huset;-)

  SvarSlet
 15. Hej! Ja jag har köpt en ny kamera en Canon EOS 1100 D men det är bara ett originalobjektiv 18-55mm med så jag önskar att köpa ett zoomobjektiv till sommaren. Här har vi varit förkylda med nästäppa och hosta. Ha en fin dag !

  SvarSlet
 16. Ja, og måske kender Allan dig så godt, at han bliver ved med at finde nye kameratingester bare for ikke at skuffe dine profetier! Hmm, den forklaring køber han vist gerne :-D

  SvarSlet
 17. Når man først er blevet glad for, at fotogafere,så vil de fleste gerne have noget udstyr der er bedre end det man har.( det vil jeg gerne)
  God weekend til dig

  SvarSlet
 18. Janne... Tillykke med dit nye kamera :-) Jeg håber I har det bedre nu.

  SvarSlet
 19. Anjoe... Den er han helt sikkert med på :-) Han har altid en alenlang ønskeseddel - ikke blot kameratingester :-)

  SvarSlet
 20. Prikker.... Hov, dig glemte jeg lige i første omgang.
  Avanceret er det vist også, jeg har ikke forstand på det :-) Men økonomien har jeg forstand på, og du har ret, det er en dyr hobby :-)

  SvarSlet
 21. Conny.... Hmmm, vil de det! :-) Jeg var godt tilfreds med det gamle aflagte kamera, men det syntes Allan ikke jeg skulle nøjes med :-)
  Tak, god weekend til dig også.

  SvarSlet
 22. Hvor er dejligt at se Allan får sine drømme opfyldt, jeg skal nok prøve ikke at påvirke ham mere. Men det er en god linse.

  SvarSlet
 23. Altså Pia, du læste ikke min kommentar udi kødets verden på mit Playhouse, for hvis - og jeg brugte megen tid forud til en amerikansk veninde - havde du læst/oversat min tekst og dermed vidst, at jeg havde gang i spidsbryst m.m.m.
  Men OK, du er lovlig undskyldt *LOL*

  SvarSlet
 24. John... Uha, du aner ikke hvor svært du får det. Det er en umulig opgave :-)

  SvarSlet
 25. Anjoe... Der er vist noget der er svipset for mig. Jeg læste det faktisk, eller i hvert fald halvdelen :-)
  Tak, tilgivelse er rart :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)