torsdag den 2. maj 2013

Fødselsdagsbarnet vandt over Dølle

Det er ikke nemt at hamle op med Dølle, men Mark skrev en rørende indbydelse, hvor der bl.a. stod ‘at han var helt sikker på arragørerne af Dølle, stabler det på benene igen i 2014. Det gør jeg ikke ikke.’  Der var lidt færre gæster på Dølle i år end sidste år skriver avisen. Mark bærer en del af skylden for bortset fra en lille håndfuld, så plejer alle at være derude.   .
P1090792 P1090801 
“Nogen” havde fået for øre at der ville ske noget kl. 7, og vi søskende havde lovet at stå for kaffe og hjemmebagte boller, så vi troppede op i god tid. Der skete bare ikke noget og flere stod og småfrøs. Lidt forsinket, kom en stribe biler med unge mennesker som begyndte at stille noget op. Da de var færdige gik de ind og hentede Mark, hvorefter vi alle trak ind og spiste morgenmad. Selvfølgelig kom guitaren frem og duoen gav nogle numre.
P1090808 P1090812 
Næsten på slaget for Marks fødselstidspunkt, kom solen frem og skinnede så det var en lyst. Til middag skulle alle forlade hjemmet. Der skulle jo stadig gøres en del arbejde inden festen løb af stablen og alle skulle i øvrigt også med om aftenen, så mange skulle have en lille lur ovenpå et par Dølleaftener.  
Borddækning til 30 års fødselsdag P1090823
Det var en fornøjelse at være gæst blandt lutter unge mennesker. Kun 9 personer i selskabet hvade forlængst passeret de 50 år. De andre 51 gæster var ganske unge. Der blev sunget, spist og snakket lifligt.
P1090819 P1090822
Søster og jeg holdt i fællesskab en tale over Marks liv fra fødsel til nu. Vi havde valgt at tage far med, så der blev grinet rigtigt meget, men der var til tider også mange blanke øjne at finde.
P1090840 P1090843
Svoger og et par af de unge mennesker holdt også et par taler. Der blev quizzet og leget til stor morskab for alle. Under middagen og dansen blev aftenens musik leveret af Stråhats Mobil Disco, og tog han bare en lille pause, var der straks andre klar med guitar og sang. Der var i den grad musik, sang og dans, sidstnævnte også på stolene, som mor besteg oftere end de helt unge.
P1090872 P1090893
Vejret var fantastisk, så det var ikke surt at være ryger, slet ikke når hele 4 mand med guitar stiller op udendørs og giver nogle numre. Marks to musikgrupper. Trioen One Hour Behind og duoen Mark og Danny.
SangDer var selvfølgelig også et par sange, og jeg synes vi skulle synge den sang Mark han skrev til sin egen dåb. Alle kan jo regne ud, at selvom han er musikglad og komponerer sange, så er sangen skrevet af vores far, og havde han været fysisk iblandt os havde han både lavet en sang og holdt en tale, sådan noget kunne han slet ikke lade være med. 
Da vi gik hjem kl. 4 sad der stadig en lille sej gruppe. De holdt ud til kl. 5, hvor Mark og svigerinden fortsatte med oprydningen fordi de skulle på Dølle om søndagen. De opgav dog ævred til sidst og indså, at de var nød til at springe Dølle over for en gangs skyld. De kunne nemlig heller ikke hænge sammen mere. Hverdagen ventede om ganske få timer, så det var nødvendigt med bare en lille smule søvn hvis de skulle komme igennem en hel arbejdsdag efter at have været oppe og i gang i 32 timer. Selvom man er ung og kan klare meget, så er der alligevel grænser.

12 kommentarer:

 1. Sikken en herlig oplevelse I har haft! Dejligt at så mange hellere ville fejre Mark; man må sige at I fester med maner:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var drengens højeste ønske at få en god fest, og det fik han :-)

   Slet
 2. Hvir er jeg glad for at Mark vandt over Dølle, alt andet havde været helt forkert, og sikke en fest, det må ha været godt at være med som gæst der. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han skrev på FB: Færdig, udkørt men lykkelig :-)

   Slet
 3. Det lyder til at have været en dejlig fest.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle var glade og tilfredse :-)

   Slet
 4. Sikke en fest, jeg skal love for i forstår at. feste igennem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hans ønske var fest hele natten. Lige til den lyse morgen :-)

   Slet
 5. Sådan skal der festes; det duer... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi vil gerne opfylde de ønsker vi kan :-)

   Slet
 6. Det lyder som en af de fester, man taler om længe efter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også det er :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)