tirsdag den 14. februar 2012

Efterlysning af bøger

Det er mange år siden jeg købte disse bøger, og dengang var flere i serien allerede udsolgt. Jeg har prøvet at få boghandlere til at skaffe dem hjem, men det viste sig, at selvom de hedder det samme og er skrevet at samme “Linda Goodman”  så er det slet ikke de samme bøger. Disse er helt klart de bedste. Jeg har været i Astrologihuset antikvariske boghandel og andre okulte og “mystiske” steder. De havde dem heller ikke. Jeg opgav jagten, og har også glemt alt om det i perioder, men ind imellem bruger jeg altså de bøger. P1030123I weekenden, da jeg igen lige ville læse lidt, opdagede jeg atter, at jeg manglede fire bøger. Tyren, Løven, Stenbukken og Krebsen. Tror du ikke på det hokuspokus, så hop ned til sidste afsnit.
Soltegnet kan man ikke løbe fra, men alle tegn, spiller en eller anden rolle i alle menneskers liv. Nogle planeter spiller større rolle end andre i det individuelle horoskop. Jeg er selv Vægt, med en Skytteascendant. Min Måne er så heldig, at bo i det tegn, den har det allerbedst med, nemlig Tyren hvor den får ekstra styrke. Månen og Tyren har i fællesskab stor medindflydelse på mig og min måde at handle og reagere på. Lyder det som sort snak, så se et kæmpe orkester for dig, der spiller på hver deres instrument, hvor alle skal finde melodien og spille i takt. Altså der skal være en dirigent. Eller se et forhandlingsbord, hvor 24-36 personer, med hver deres mening, er samlet for at nå til enighed. Den stædige, tålmodige, nøjsomme, madelskende, og meget mere tyr, der ikke vil presses til noget, forlanger, hos mig, at blive hørt. Alle mennesker indeholder 12 planeter, 12 soltegn og 12 huse, og de spiller alle en eller anden rolle. Nøjagtig som i ethvert hjem, hvor der må tages hensyn til alles behov. Der er lige så mange kombinationer, som der er mennesker på kloden. Det er kun et spørgsmål om hvordan “orkesteret” eller "forhandlingerne" er sat sammen. Derfor vil du altid kunne genkende lidt af dig selv i ethvert stjernetegn.

Jeg havde hørt, at man kunne få alt på "Det Blå Marked" i Haslev, så i søndags kørte vi dertil, for første gang nogensinde, for at genoptage jagten på de 4 manglende bøger. Jeg forhørte mig, men desværre var der kun en bog, og den havde jeg. Jeg har også søgt på "Den Blå Avis" uden resultat. Hvis nogen har kendskab til, hvor jeg kan få fat i disse bøger, vil jeg gerne vide det.

17 kommentarer:

 1. Jeg tror desværre ikke at de er blandt de 100 kg bøger jeg arvede fra min moster sidste år. Men jeg skal nok kigge efter når jeg kommer hjem, for der var rigtig mange spændende bøger om mange ting..

  SvarSlet
 2. Vi har en antikvariske boghandel i Viborg, jeg vil godt gå ind for, at spørge når jeg kommer forbi en gang.

  SvarSlet
 3. Uh altså, jeg er ret sikker på, at jeg har set Stenbukken blandt Gemalens bøger engang. Men jeg ved ikke, om vi har den endnu, så gør dig ikke de store forhåbninger. Men finder jeg den, skal jeg nok sige til..

  SvarSlet
 4. Jønne.... Åh, ja, du har jo skrevet om et par spændende arvestykker :-)

  Hvor er det venligt af dig at tilbyde at kigge efter. Disse er hverken store eller tykke. De måler 16 x 13,5 cm.

  SvarSlet
 5. Conny... Tusind tak, det er sødt af dig :-)

  SvarSlet
 6. Fruen.... Jeg regner ikke med noget, men har da lov at håbe på den findes endnu :-) Tak.

  SvarSlet
 7. Kan desværre ikke hjælpe dig , men håber du finder hvad du søger,,
  Der er ellers mange bøger at rode i på Det blå marked, men det er sikkert som at finde en nål i en høststak .

  SvarSlet
 8. Jonna.... Det er næsten håbløst at kigge i de stakke, men læreren havde styr på alle sine bøger :-) og et par andre steder kiggede jeg selv og spurgte mig ellers frem.

  SvarSlet
 9. Jeg kan desværre heller ikke hjælpe, og går ud fra at du har søgt højt og lavt på nettet..Håber de dukker op dem du mangler...;-D

  SvarSlet
 10. Annemarie...Jeps, jeg har søgt mere end én gang på nettet, men må jo bare fortsætte med jævne mellemrum :-)

  SvarSlet
 11. Selv om jeg ikke kan hjælpe dig med bøgerne og selv om jeg ikke er begejstret for astrologi, så vil jeg hilse og sige at astrologiens mysterier efter min opfattelse baserer sig på viljen til at tænke egenskaber hos mennesker. Tænke og forstå tendenser, karaktertræk og lignende, det er meget positivt og kan i sig selv være befriende. Men selve horoskopernes elementer er vel som en slags kaffegrums og krystalkugle billeder og mønstre, som virker inspirerende.

  Jeg kan huske en bølge af astrologi-interesse blandt kunstnere og komponister, da jeg var ung.

  Hvis vi er gode til at iagttage mennesker, kan vi med rimelig stor sikkerhed sige, hvordan de vil reagere. Det spændende opstår når mennesket beslutter sig til ikke at følge forudsigelserne :)

  SvarSlet
 12. Donald.... Jeg er meget enig med dig :-)
  Jeg spår ikke om nogens fremtid. Det kan man nemlig ikke, fordi alle individer har deres eget frie valg igennem hele livet. Måske er valget mellem pest eller kolera, men valget er der, trods alt :-)
  Men man kan se hvordan det enkelte menneske er skruet sammen. Hvordan det vil handle og reagere i en given situation og hvad der betyder mest for dem i deres liv. Det giver en dybere indsigt i andre mennesker.

  SvarSlet
 13. Donald... jeg løb tør for plads :-)

  Det er nemlig det mest interessante, når man ikke følger forudsigelserne, og det sker, når man bruger andre planeter end de mest nærliggende. Hvis man kender sådan en person, så skal der kigges dybere i horoskopet, og det er bl.a. sket hos de mennesker der har deltaget i tv-programmerne i sin tid. Vi har alle så mange talenter, men udnytter kun nogle få stykker.

  SvarSlet
 14. Ja jeg har skorpionen - men den har du jo selv ;-)

  Fik engang lagt mit personlige horoskop - som en fødselsdagsgave - af en dame som ikke kendte mig.
  Det var uhyggeligt så godt det passede!
  Men om det kan fortælle om min fremtid?

  SvarSlet
 15. Stine..... Ja, det har jeg :-)

  Er det en der kan sit kram, så kan man kun blive imponeret. Desværre er der mange der har fået et "maskinhoroskop" og det er værdiløst, fordi man blot fodrer maskinen med fødselsdata, hvorefter den spytter noget intetsigende ud, som kan passe på hvem som helst.

  Ingen kan fortælle om fremtiden, da man ikke ved hvilke døre man vil åbne :-) men man kan nævne en periode, hvor der byder sig nogle muligheder, men man skal jo huske at gribe dem :-)

  SvarSlet
 16. Har du prøvet www.antikvariat.net?
  Det er en hel del danske antikvarboghandlernes fælles online'butik'. De har flere Linda Goodmann bøger og jeg kan se at Tyren burde kunne fås den vej, formedelst 45 kr.
  Held og lykke med projektet ;o)

  SvarSlet
 17. Ditte.... Nej, ikke før nu, hvor jeg læste din besked :-) Jeg røg fluks ind og bestilte den, så hvis alt flasker sig, er den snart min :-)
  Tak, du er en engel :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)