søndag den 26. februar 2012

Fisk, forår og fornøjelser

Denne weekend har været fyld med F´er
Lørdag formiddag kørte vi en tur til Stubbekøbing Havn, for at købe friske fisk.
IMG_3897 Isinger
I sommerhalvåret kan man tage med den lille hyggelige færge, Ida, eller bare sidde og nyde dens sejlads frem og tilbage, da man tydeligt kan se til Bogø derfra. I Stubbekøbing ligger også et fantastisk godt spisested, Kongsnæs Seaside. Desværre er det lidt svært at finde, selvom man mener at være lokalkendt og har GPS´en slået til.
Stubbekøbing Stubbekøbing
Det blæste gevaldigt. For at sige det mildt, var det hundekoldt selvom solen skinnede. Vi fortsatte turen til Grønsund, hvor Maria Grubbe har boet. Herfra kan man se til Møn. 
Maria Grubbe  Fanefjord Kirke
Nu var vi ikke så langt fra den lille idyliske by, Hesnæs, som er kendt for de stråbeklædte huse. I bilen var der dejligt varmt, når solen skinnede gennem ruden.
Hesnæs Hesnæs
På egen matrikel er foråret godt i gang. Hverken vintergækker eller erantis er bukket under af de mange frostgrader, der kom, da de små forårsbebudere havde besluttet sig for at springe ud allerede i den første uge af januar. Det er da utroligt, at de har overlevet, og stadig blomstrer. Frem myldrer nu også mine krokus.  
Erantis 25. 2. 12 Vintergækker 25.2.12 Krokus 25.2.12
Lørdag aften bød på lutter fornøjelse, god mad, hyggesnak, leg, sang og musik, nøjagtig som vi plejer, når familien samles til den sædvanlige søskende-komsammen, som søster i aftes foreslog, vi fremover skulle kalde: "Til middag hos” nøjagtig som i tv, med uddeling af point. Det blev enstemmigt vedtaget, efter vi havde talt lidt om spillereglerne. Det skulle holdes på samme plan som hidtil, at det ikke nødvendigvis gav ekstra piont f.eks. at lave eksklusive middage. Kort sagt, det skulle ikke være prisen, der afgjorde pointene.
Laks Mørbrad
Søster, som selv havde gået og leget med tanken, ville gerne lægge ud, så da vi havde spist alle tre retter, stod den på kulturelt indslag, som var “Hit med sangen” Vi synger jo alligevel altid, så det var et kanon godt valg.
Hit med sangen P1030352 Hit med sangen
P1030353 Hit med sangen P1030362
Senere blev de gamle grammofonplader sat på. Svoger er gammel discjockey, så det er ikke plader han mangler. Vi sang og dansede til langt ud på natten. Søster havde, som hun plejer, arrangeret chauffør til nogle af os og overnatning til andre. Pointene er lagt i en kuvert, og når vi har været hele runden igennem, ser vi hvem der har fået flest point. Mere er der ikke i det.
Der er stadig forår i luften. Solen skinner fra en skyfri himmel og den friske luft har vist rigtigt godt af os. Det ville være synd at fordrive tiden herinde bag skærmen.

18 kommentarer:

 1. Du får altid taget så gode billeder.... Man kan virkelig mærke stemningen i dem !

  Tak

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan man virkelig det! Tusind tak for de søde ord :-)

   Slet
 2. Det lyder rigtigt hyggeligt Pia, sikke nogle dejlige familie sammenkomster i har og så er pointene jo i grunden sekundære, men en god ide er det da.
  I kærlige tanker, god Søndag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har det sk... sjovt og hygger gevaldigt :-) Uanset hvad man spiller og leger, er det altid sjovt at vinde, men pointene er mest et spil for galleriet.
   Tak og god aften til dig.

   Slet
 3. Super god ide, hvor er det bare en skøn familie du har:-)det lyder virkelig som om i hygger jer sammen. Fortsat god søndag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi hygger MEGET når vi endelig ER sammen alle 8-9 stykker på en gang. Det sker faktisk kun 5-6 gange årlig, ellers passer hver sit, men vi ved hvor vi har hinanden :-)

   Slet
 4. Høres ut som en kjempefin dag! Mange f'er ja, og de har alle positivt fortegn!

  Her har det stort sett vært gjort husvask og klesvask. Selv ferier gir ikke fritak for sånt! Men nå er kofferten og kleskurven tom :)

  Ha en fin ny uke!

  Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også :-)
   Alle de daglige gøremål skal jo klares, udsættelser hjælper ikke på arbejdsbyrden. Dejligt når det er overstået.
   Også en god uge til dig.

   Slet
 5. Sikke dog en skøn weekend I har haft Pia.. Lyder som en super ide din søster har sat igang der.. :-) Jeg er sikker på I får masser af grin, sang, dans og glæde ud af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har vi nemlig. skøn som din men bare på en anden måde :-)
   Det er jeg også sikker på, og lidt fornyelse skader jo ikke.

   Slet
 6. I er altså bare gode til at være sammen og få alt muligt sjovt og godt ud af det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi sidder langt fra lårene af hinanden i hverdagen, men de få gange vi alle ses samlet, giver vi den hele armen :-)

   Slet
 7. I er fantastiske,,, det må være skønt at ha en søster, jeg sad og nød at læse om jeres week-end...

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastiske, hmm det ved jeg nu ikke, men vi har det da fantastisk :-)
   Sådan har jeg aldrig tænkt, men jeg vil selvfølgelig ikke undvære de søskende. Jeg har hele to søstre, og en meget lille lillebror, der er på alder med Camilla.

   Slet
 8. Hej! Ja vi kan se att du har haft en trevlig helg med mycket att göra. Ha en fin dag !

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig weekend ja, men den rene afslapning.

   Slet
 9. Sikke dog en dejlig weekend I har haft!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den var rigtig dejlig :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)