fredag den 5. september 2014

Er det mon nu vi skal søge hjælp

Som så mange gange før skulle Allan til Ballerup, så det ville være rart med let aftensmad. Vi fandt et par bokse med rester i fryseren. Jeg pakkede taske og cykelkurv og kørte på arbejde. En halv time efter forlod Allan hjemmet.

P1030297

Jeg var cyklet hjemmefra i rigtig god tid, så der kunne blive tid til at stoppe op undervejs og tage lidt billeder af duggen, tågen og lidt af det andet jeg møder på min tur. Jeg nyder det rige fugleliv ved sundet.
P1030272 P1030274

Jeg nyder i den grad også at ukrudtet, som var over cykelstyrshøjde, er blevet slået på begge sider af min smalle cykelrute. Nu slasker de våde planter nemlig ikke omkring mine ben, arme og hænder mere, når jeg cykler igennem og ind i den første skov. 
P1030292 P1030301

Når jeg kommer ud af den, er der et stykke asfalteret vej, hvor der altid er rådyr at se. Desværre forsvandt de ind i skoven, før jeg fik trykket på knappen. Heldigvis møder jeg mange flere på resten af min rute. Længere fremme lå der en lille flok og solede sig i græsmarken. På billedet kan du finde tre dyr, hvis du kigger godt efter.

P1030302
Vi stod lidt og kiggede på hinanden, det ene dyr og jeg, inden det forsvandt bag om buskadset og løb ned over marken, mens jeg fortsatte min tur videre ind i den næste skov. Der så jeg havørnen lette fra træet, kredse lidt rundt i luften inden den fløj væk. Desværre er der kun nogle fasaner med på billedet. Rådyrene forsvandt også derfra. Svampefund gjorde jeg også. De støvbolde er så store, at man ikke kan undgå at se dem. Har bagefter overvejet om jeg skulle høste dem, men jeg får helt sikkert lov at spise dem helt alene. 
P1030305 P1030307

Når jeg kommer frem til kontoret, er det faste ritual at fjerne det spindelvæv, jeg er indhyllet i, samt drikke en tår vand fra den medbragte vanddunk. Da jeg stak hånden i tasken, studsede jeg over den isende kulde jeg mærkede. Så kolde plejer mine tomater og agurker ikke at være. Jeg kiggede i tasken og opdagede at den var fyldt med bokse... Jeg havde simpelthen ryddet hele køkkenbordet og stoppet alt i min taske inden jeg forlod huset.
P1030275
Allan var kommet hjem før mig, og undrede sig over han ikke kunne finde aftensmaden. Han ledte forgæves i køleskab og skabe op til flere gange uden at finde noget og tænkte, at nogen måtte have været inde i huset og fjernet det, efter han var kørt. Vi tager det nu ganske roligt, og tror på vi klarer os uden hjælp, men vi har da grint lidt af episoden. 
Da jeg tog afsted dagen efter, sagde jeg, at jeg ikke havde taget aftensmaden med mig.

18 kommentarer:

 1. Pia for pokker - hvor er det bare nogle flotte billeder, du viser her. Jeg kan ikke frem et frem for et andet, for de er alle sammen utrolig gode.

  Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne. Naturen er smuk, så jeg suger alle indtryk til mig og deler lidt af det med jer andre :-)

   Slet
 2. Enig med Stegemüller. Det er en fornøjelse at komme på cykeltur med dig!
  Og jeg har fundet de to andre rådyr i græsset!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, men det er altså også en fornøjelse at cykler der :-) Godt :-)

   Slet
 3. Jep jeg kan også se 3 rådyr.. :-) Hvor er det dog en skøn cykeltur, tak fordi du tog os med.
  Sidder og klukker lidt over at du tog den dybfrosne aftensmad med på arbejde.. Huskede du også at tage den med den anden vej igen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fint og velbekomme. Jeg vil gerne tage jer med på tur :-) Ja, jeg huskede at få den med hjem igen :-)

   Slet
 4. Hehe ja, dert rabler indimellem for os, men det er meget normalt, Pia - du skal ikke være bekymret :-)
  Og du siger, du aldrig finder svampe! Du har taget et billede af tre kæmpestøvbolde - der er jo til masser af måltider i dem, og de kan bruges til alt muligt spændende tilbehør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke sådan når hovedet ikke ved hvad hænderne laver :-) Dejligt at vide at det er helt normalt og jeg ikke behøver bekymre mig ;-)
   Mærkeligt nok tænkte jeg først på at høste dem, da jeg var nået næsten hjem, men der var jo heller ikke plads til dem i cykelkurven. Den var jo fyldt med aftensmad ;-) Det ender nok med jeg cykler ned og henter dem i morgen, hvis de altså stadig står der.

   Slet
 5. Det er ellers en smukt cykeltur til arbejdspladsen! Jeg kender godt dette med at være indhyllet i spindelvæv, lige nu er det værst.

  Der blev ikke spist aftensmad på kontoret, kan jeg jo regne ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ovenud tilfreds med min cykelrute. Jeg synes nu der er spindelvæv fra jeg starter med at cykle om foråret til jeg slutter her i efteråret. Dog for det meste kun om morgenen. Det kommer jo ikke mange mennesker på min rute, og da slet ikke om morgenen. Jeg baner vejen til om eftrmiddagen, hvor jeg en sjælden gang godt kan møde et enkelt menneske eller to.
   Nej, jeg spiste hjemme :-)

   Slet
 6. Pia, du må ubetinget have den smukkeste tur til arbejde her i Danmark, tak fordi du deler, og jeg måtte lige have billedet forstørret og vupti så blev et rådyr til tre :-)
  Kunne du ikke bare have sagt at du udnyttede boksene som køleelementer ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når vi selv skal sige det, bor vi i et rigtigt smørhul, og når min arbejdsplads ligger på en anden smuk plet, så kan det ikke blive meget bedre. Jeg deler meget gerne :-) De gemmer sig, de dyr, men ikke godt nok :-)
   Jeg har ingen kollegaer på arbejdet, så der er kun jer der læser med her, der endnu ved noget om hændelsen, men havde jeg haft en kollega på den anden side af skrivebordet, kunne det have været sjovt at vise de nymodens køleelementer frem ;-)

   Slet
 7. Det er sandelig en dejlig cykeltur du har når du skal på arbejde. Tak for historien om den medbragte mad, som jo var den overraskende pointe i historien og et grin værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder også hver eneste tur. Man kan jo kun grine af de dumheder man selv går og laver og I er velkomne til at grine med :-)

   Slet
 8. Sikke en skøn morgentur til arbejde! Og du behøver heller ikke bekymre dig om varmen, kan jeg forstå :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder min tur hver eneste dag, både frem og tilbage. Nej det gør jeg ikke, jeg har mulighed for at blive nedkølet :-)

   Slet
 9. Det kalder jeg, at have styr på aftensmaden :-) Og så er det da for øvrigt en skøn rute, du tilbagelægger for at komme på arbejde. Den kan kun gøre glad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fik det i hvert fald i sidste ende :-) Nemlig, man kan kun blive i glad af sådan en tur.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)