torsdag den 6. december 2012

Vi halter bagud

Det er lidt mærkeligt, når man sidder her på den grønne ø, og læser, ser og hører om al den sne resten af Danmark er indhyllet i. Onsdag morgen da vi stod op, var der kommet et pænt lille hvidt lag her på matriklen. Endda så meget, at Allan var ude at skrabe det væk fra indkørslen inden jeg skulle køre. Jeg kunne nu sagtens køre igennem de par cm, men Allan vil have renset indkørslen inden den bliver kørt til. På arbejdet var der stadig helt grønt, men det ændrede sig i løbet af dagen. Sådan så himlen ud i eftermiddags, da solen var på vej ned. Solnedgang 6.12.2012Jeg vil se om jeg kan få lukket lidt jul ind i weekenden. Der skal laves et par dekorationer til kirkegården, både til svigermor og fars gravsted. Jeg prøver at bestræbe mig på at få fars færdig til hans fødselsdag. Selvom far har været død siden 2007, samles vi stadig på dagen og spiser grønlangkål. Og ligesom sidste år, har mor inviteret, men hun har også bedt om min hjælp til at lave grønlangkålen. Måske kan jeg også få hentet et par nisser ned fra loftet og…
. P1070991
I sidste weekend tog jeg rigtigt mange billeder af solopgangen. Jeg vil gerne dele endnu et af dem med jer. Det er rimfrost, og ikke sne, man kan se på bord og bænk. 
Se flere himmelske billeder her

22 kommentarer:

 1. Hvis I tager traileren med kan vi sagtens undvære noget af det hvide vi har liggende.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Behold I det bare, vi savner det ikke. Vi skal nok nå få sne nok, vi plejer ikke at blive skånet, vi er bare lidt bagud :-)

   Slet
 2. Vi skal også på kirkegården med et par dekorationer, en til Jimmis mor og en til min far. Det ser nu pænt ud med sneen men vi behøver ikke mere af den..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo tid for sådan noget kirkegårdspyntt, og med en mor som tidligere graver må jeg stramme mig op her ved jule- og fødselsdagstid :-)
   Det er kun på udsatte steder, at der er så meget sne her, at det kan ses. Bare et lille drys den 24. om eftermiddagen og hen under aften til at lægge den rigtige stemning, så er det fint :-)

   Slet
 3. Vad fint och vackert. Det är nästan så man kan se hur molnen vandrar på himlen.
  Ha en fin fortsättning på veckan.
  Kram Meta

  SvarSlet
  Svar
  1. Skyerne løb også stærkt :-) Tak og det samme til dig.

   Slet
 4. Flotte bilder! Men den nederste var eventyrlig! ;)
  God helg til deg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er noget specielt over det, synes jeg også. Tak i lige måde.

   Slet
 5. Meget fine billeder! En nydelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-) jeg bliver aldrig træt af at se på sol, himmel og skyer.

   Slet
 6. Smukke, smukke billeder. Ja, jeg skal også have julekasserne frem her i weekenden - det er nu så hyggeligt... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De korte dage giver mulighed for mange smukke morgener, og lidt julehygge skal der til :-)

   Slet
 7. Sikke nogle smukke billeder du har fanget der;)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-)

   Slet
 8. På visse fronter er det okay at være bagud. Vi har nu heller ikke så meget sne, Og det GØR IKKE NOGET! Noget andet er julepynten. Vi skal vist også have kigget lidt i julekassen i løbet af weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det også fint med at være bagud. Sneen har vi ingen indflydelse på, og vi skal nok komme i mål med julerierne. Der er jo stadig længe til :-)

   Slet
 9. Det er nogle meget smukke billedere, du har taget!

  I weekenden skal jeg have gjort rent, og så skal julepynten frem; det er ikke fordi jeg har så meget, men det passer mig egentlig også helt fint. For nogle år siden fik jeg som gave en julekrybbe, som jeg er meget glad for, og den kommer frem hvert år.

  Om sne: vi har heller ikke ret meget, og det passer mig strålende; jeg kan ikke lide sne i byen, det bliver så hurtigt til en sølet masse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Det er nu heller ikke det store julepynteri der pryder huser her, men lidt skal der til for at prøve at skabe lidt julestemning :-)
   Sne er kun kønt der hvor det kan få lov at ligge i fred.

   Slet
 10. fantastisk smuk solopgang,,, sne skal i ganke sikkert nok få i rå mængder nede ved jer inden længe,,,, ❄

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sket ikke bange for vi ikke får sne nok, også selvom det skulle vise sig, at vi slet ikke ser mere overhovedet, men så let slipper vi nok ikke :-)

   Slet
 11. Mon I har fået noget sne nu da det er blevet mandag? Jeg synes det er nogle fantastiske solopgangsbilleder du har snuppet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fik masser af sne i går, og det har sneet pænt hele dagen i dag, så vi har i rigelige mængder :-)
   Tak skal du have, det var også smukt at stå og se på.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)