fredag den 3. juni 2011

Faxe Kalkbrud

Jeg er så heldig, at jeg to dage om ugen selv bestemmer min arbejdstid. Dvs. chefen er fuldstændig ligeglad hvornår jeg kommer og hvornår jeg går, bare jeg passer mine pligter. Jeg kan nu godt lide faste rammer, men er også vældig glad for den fleksibilitet, der ligger i det.
P6035840P6035822
I dag var det da nærliggende at smutte meget tidligt hjem, fordi vejret var helt fantastisk. Vi tog til Faxe Kalkbrud, hvor vi aldrig har været, men jeg blev fristet, af de billeder Camilla viste fra i vinters, hvor de havde været på udflugt der.
Tænk at tage sydpå, når man kan opleve dette syn 60-70 km nordpå.
P6035772 P6035774
En busfuld tyske turister huggede fossiler, som man kan se på billedet nederst til venstre.
P6035779P6035785
Det samme gjorde bl.a. denne lille familie. Jeg spurgte om de havde fundet noget spændende, og “Mor” og “Mormor” tror jeg det var, fremviste en masse koraller, og fortalte at de to små unger havde siddet der i deres lille hule og hugget i 2 stive timer, og de ville bare ikke med hjem. Vi hørte deres modstand. Æv.. nej, kan vi ikke bare lige…..
IMG_5647 P6035789
I en anden lille familie, hørte vi de små sige, at dette var meget bedre end Italien, og vandet var meget varmere her end i poolen. Jeg mærkede efter, og det var da ok, men varmt vil jeg ikke kalde det.  
P6035810 P6035825
P6035835P6035837
Vi fik et par timer til at gå, ved at vandre rundt og se på herlighederne, og nyde det smukke syn og det gode vejr.  Der er mere friluftsliv i vente de kommende dage. 

10 kommentarer:

 1. Jeg har vist været der engang som barn, men det må da blive et gensyn værd når vi har bilen...Flotte billeder...;-D god weekend..

  SvarSlet
 2. Hvor er det dog et smukt sted, det kommer med på vores "ud i det blå" liste.. :-)

  SvarSlet
 3. Annemarie.... Tak :-) Det kan bestemt godt tåle et gensyn.
  God weekend til dig også :-)

  SvarSlet
 4. Inge.... Det er smukt og meget blåt, så det vil være en perfekt tur "ud i det blå" :-)

  SvarSlet
 5. Det ligner jo nærmest en sydlandsk strand, men vejret fås heller ikke bedre. Jeg forstår godt, at børn synes det er spændende at finde fossiler. Det ville jeg også synes ;-)

  SvarSlet
 6. Ellen... det talte vi også om. Hvis jeg var sammen med mindst et barn, ville jeg også godt sidde og hugge fossiler, men ellers ikke :-)

  SvarSlet
 7. Whau. Sikke et lanmdskab. Jeg har heller aldrig været der, men det er da ikke til at stå for. Dejligt med fleksibilitet på jobbet, så den slags smutture kan lade sig gøre. Ha' en god aften :-)

  SvarSlet
 8. Ditte..... Vi var også fasineret :-)
  Planlægning af arbejde og frihed er ikke så dårligt.
  God aften... eller snarere... Godnat :-)

  SvarSlet
 9. Hej Pia

  Fantastisk flotte billeder. Jeg er vokset op i Fakse og får helt lyst til, at tage tilbage og se kalkbruddet igen.

  SvarSlet
 10. Hej Anonym :-)
  Tak :-) Du må en tur på visit, og få genopfrisket det live :-)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)