lørdag den 28. april 2012

Bloggen fylder år

Selvom der ikke er meget liv ved fødslen og den første tid derefter, bliver der ikke ændret på fødselsdagen. I dag er det to år siden min blog kom til verden. Efter et par måneder kom der rigtigt liv, endda meget mere end min oprindelige plan var. Det er blevet til 416 indlæg, flere tusinde kommentarer og 3 blogbøger, bestilt hos Blog2PrintP1040324

At det bloggeri, skulle komme til at føre så meget med sig, havde jeg slet ikke forudset. Jeg er stødt på en masse skønne mennesker her i Blogland. Jeg har været til blogtræf. Noget jeg ellers havde en hel klar mening om, at det skulle jeg i hvert fald aldrig deltage i. Man har vel et standpunkt til man tager et nyt! Der sker nemlig det, at når man følger nogle personer, så kommer man til at kende så meget til dem, at man får lyst til at møde dem IRL. Jeg har deltaget i et par af de lidt større blogtræf, men også nogle små, men bestemt mindst lige så hyggelige sammenkomster, i meget mere privat regi og begge steder, har jeg mødt mennesker, som jeg end ikke kendte fra denne blogverden.
Jeg kan se, at der kommer mange forbi og læser med, uden at give sig til kende. Det må man selvfølgelig også meget gerne, ellers kan jeg jo bare lave bloggen om, så den kun er forbeholdt en lukket kreds, men det har jeg ingen intentioner om. Ind imellem, når jeg besøger andre blogge, og ikke har noget at sige, der ikke allerede er sagt. Eller hvis jeg simpelthen bare mangler ord, tænker jeg ofte, at det ville være dejligt med sådan et felt, hvor man som læser, har mulighed for at markere med et flueben, at indlægget er læst. På den måde kunne man “fortælle,” at man havde været på besøg, uden nødvendigvis at lægge en kommentar. Måske bliver det muligt en dag, hvem ved!
Tak til alle jer der læser med, og en endnu større tak til alle jer der smider en kommentar.
P1040731 P1040735
Når nu vi er i fødselsdagshjørnet, så havde Mark i går indbudt os søskende og mor til fødselsdag. De er ved at renovere hus, så den stod på grillmad, som dog blev spist inde i huset med bordbukke og gipsplade som bord. Efter aftensmaden trak vi ud i drivhuset, hvor der var dejligt lyst og varmt. Mark gav nogle numre på sin uundværlige guitar, mens vi sang til.
P1040740 P1040742
Derefter tog vi et par dyste med kongespillet inden den stod på kaffe og lagkage inde i huset. Mark undskyldte at hjemmet ikke var mere indbydende, men hvad betyder det, at stue og køkken mangler tapet, maling, møbler, gulv, loft og lys. Vi kan da sagtens hygge alligevel med stearinlys. Da det blev rigtigt mørkt, blev arbejdslampen tændt. Stemningen fejlede ikke noget, det var kun akustikken, der var lidt dårlig. Resten fungerede perfekt, nøjagtig som det plejer, med snak, hygge, sang og musik. Klokken var tæt på midnat, da vi cyklede hjem. Nogen skulle sove syv kvarter i timen, for at være friske til en ny lang arbejdsdag, hvor der skal arbejdes på hus. De er nemlig ved at være lidt trætte af at bo i byggerod og savner deres stue og køkken. Det kan jeg sådan set godt forstå.

44 kommentarer:

 1. Stort tillykke med fødselsdagen. Det er altid en stor fornøjelse at læse dine historier om ALT mellem himmel og jord.. Hold du bare stilen..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg holder stilen, jeg elsker nemlig at smage lidt på alting i livet, så her vil det stadig være en blandet landhandel.

   Slet
 2. Tillykke med fødselsdagen - tiden går pludselig hurtigt, og man ændrer holdning til nogle ting efter at være blevet blogger, ja! Men blogtræf er jo hyggelige - jeg elsker at læse om de oplevelser, det giver mennesker.

  Jeg opdagede i øvrigt ved at læse dit indlæg, at jeg for at par uger siden passerede de 5 år. Det havde jeg næppe troet den gang heller - og det er ikke altid det er med lige konsekvent frekvens; men at stoppe det kan jeg nu ikke forestille mig. Jeg synes ideen om besøgsknappen er rigtig fin :-)

  Hav en dejli weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er nemlig hyggeligt, både at læse, skrive og møde bloggere.
   Jamen så tillykke til dig også :-)Jeg har skruet lidt ned for aktivitetsniveauet, men der er plads til forbedringer.
   Gad vide om Blogger læser med, så de får lavet den knap :-)

   Slet
 3. Tillykke med blogfødselsdagen. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) God weekend til dig også.

   Slet
 4. Stort tillykke med blog fødselsdagen.......

  Og hvor ser det altså hyggeligt ud i det drivhus......... !

  Rigtig god weekend

  Hyggehygge
  Marianne

  ps.. ja det ville være fint med sådan en boks.. til flueben.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Der VAR også hyggeligt :-)
   God weekend til dig også. Vi må håbe den boks kommer.

   Slet
 5. Et stort TILLYKKE med de 2 år som blogejer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-)

   Slet
 6. Tillykke med blog-jubilæet. Kan kun give dig ret i at bloggeri fører en del med sig, som man slet ikke kunne forudsige, den dag man oprettede sig som bruger. Men det er givende, spændende, udviklende og som du også er inde på - man lærer mange mennesker at kende.

  Personligt vil jeg af forholdsvist indlysende grunde ikke komme til at deltage i deciderede blogtræf, hvor jeg ikke på forhånd kan overskue hvem der kommer. Men i mindre og i privatere sammenhænge kunne jeg sagtens forestille mig at møde op.

  På wordpress er der en knap der ligner lidt den du efterlyser.. en like knap. Sidens ejer får en melding på at den og den har været der og læst med.. hvis man altså trykker på knappen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Heldigvis bestemmer vi selv hvad vi kan og vil deltage i. Små træf er absolut også skønne, og det har du da vist også selv prøvet!
   Ja, den knap har jeg set, men jeg bryder mig ikke om den, fordi at "syntes om" eller "kan lide" ikke er det samme som at have læst. Blogger har også nogle funktioner med: Sjovt, Interessant og Cool som man kan vælge at sætte på bloggen.

   Slet
 7. Tillykke med blogfødselsdagen.
  Jeg håber da bare, at du fortsætter, for jeg er flittig medlæser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg fortsætter, det er nemlig svært at lade være :-)

   Slet
 8. Kæmpe stort tillykke med blog fødselsdagen,,,
  hvor er det flot du har fået lavet bøger af dine blogindlæg,,
  Er det ikke hundedyrt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Dyrt? Alt er jo relativt, men jeg synes ikke det er dyrt. Bogens pris afhænger af hvor mange sider du vælger den skal indeholde. Men en bog i A4 str. på ca. 200 sider koster omkring 500,- kr. Man kan også vælge den billigere paperback. Du kan gå ind og vælge din bog, og se hvordan det kommer til at se ud, også prisen, og så bare afbryde handlen.

   Slet
  2. Hej Pia ♥
   Super sjovt at se sin blog omdannet til bog ,,,jeg har lige prøvet at sætte en bog op, jeg kan se man ikke skal bruge så mange store billeder som jeg gør , for et halvt års indlæg vil en bog koste ca 500.- som du skriver,uha ,,, hvis jeg skal lave mine indlæg om til en bog vil det komme op på ca 1.500 kr men sjovt er det, jeg vil lige tygge lidt på den,,,

   Slet
  3. Mine bøger indeholder alle et halvt år, og har samme værdi. Man behøver jo ikke bestille dem alle på en gang :-)

   Slet
  4. ❤ ;O)næ du har ret Pia,,,

   Slet
 9. Til lykke med bloggens fødselsdag.
  Det ser akkurat lige så hyggeligt ud på billederne i dit indlæg, som du har beskrevet det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er dejligt hvis jeg har formået at frembringe den rigtige stemning her :-)

   Slet
 10. Tillykke med blogfødselsdagen! Mange ord og tanker, indlæg og kommentarer!
  Ja det er mærkeligt at se at der har været nogen - uden at vide hvem det er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja, man bliver en smule nysgerrig og blogge i det hele taget, bliver der brugt mange timer på.

   Slet
 11. Tillykke med blogfødselsdagen Pia, du beskriver meget flot hvorfor vi bruger så meget tid i den her verden, og hvor givende det er. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge :-) Jeg er blevet overrasket over HVOR meget liv der er i denne verden :-)

   Slet
 12. Stort tillykke med fødselsdagen, jeg havde den 23 april også 2 års fødselsdag, men glemte alt om det igen, kan være jeg skal lave et forsinket indlæg..;-D Indtil blogger får lavet en knap kunne man måske bare sætte/lave en smiley i kommentarfeltet så kan man da se at vedkommende har læst...Jeg læser også mange indlæg og nogen gange er det svært at skrive en kommentar som ikke allerede er blevet skrevet...God søndag til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg havde også skrevet det ind i min kalender ligesom de andre fødselsdage jeg skal huske :-)
   En smiley er også en mulighed, og man kunne selvfølgelig også bare skrive ordet "læst" :-) og svare med en smiley. Måske skulle jeg overveje den model! :-)
   Tak og god søndag til dig.

   Slet
 13. Forsinket til lykke - dejligt - at kunne blive ved - og det er da helt ligegyldigt, om andre skriver om det samme - jeg nyder at læse med, har ikke været særlig aktiv på det seneste, men gi'r ikke op. Nyd din søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Det er bestemt heller ikke for at slå nogen over næsen. Jeg skriver, som de fleste andre også bare om mit liv.
   Tak jeg vil nyde min søndag med dans, og håber du også må nyde din, med et eller andet :-)

   Slet
 14. Tillykke med blogfødselsdagen. Ja det er utrolig hvad det kan føre med sig. Det er hyggeligt og blogge og jeg har haft meget glæde af det.

  Ja jeg læser også mange blogs uden og lægge en kommentar, men det er ikke altid, at jeg lige har ordene, men jeg nyder indlæggene.

  God søndag

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Blogland er et dejligt sted at fordrive mange spændende timer.
   Tak og god søndag til dig.

   Slet
 15. Tillykke med toåret :-)
  Du har jo en counter, der tæller díne unikke besøg pr. dag, så du kan se, hvor mange der har været der. Hvem det er, kan du selvfølgelig ikke se, men jeg bryder mig egentlig heller ikke om tanken - det kan minde lidt om et tjek af, om man nu også har husket at kigge ind ;-)

  Tænk også, hvis alle, der læste vores indlæg, lagde en kommentar? Misforstå mig ikke - jeg elsker at få masser af kommentarer, men hvis jeg fik fra alle de besøgende, ville det blive et fuldtidsjob at besvare dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg tænker nu heller ikke på det som en slags kontrol. Men jeg bliver lidt nysgerrig, når der er faste tilbagevendende, både fra små flækker her i området, men også fra det store udland, som jeg ikke er vidende om kigger fast med.
   Jeg har det fint med de kommentarer jeg får, og har ikke (vil ikke)bruge mere tid på det. Derfor er jeg heller ikke selv den flittigste kommentator rundt omkring, men jeg læser med rigtigt mange steder.

   Slet
 16. Tillykke med din fine fødselsdag - 2 år en dog også en sjat.!

  Den 10. maj har jeg selv 7 års fødselsdag på min blog, men måske er det lidt snyd, da der jo har været perioder hvor jeg - mildest talt - ikke har været ret flittig. Men tiden går så hurtigt at det kan være svært at følge med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Uanset hvor aktive vi er i livet, så har vi da stadig fødselsdag hvert år, så du kan roligt fejre de 7 år, det er ikke spor snyd :-) Det er i hvert fald min mening.

   Slet
 17. Til lykke med blogfødselsdagen :o) Jeg har jo ikke været med fra starten, men heldigvis byder denne blogverden også på møder i virkeligheden, og dagen i København står stadig for mig som rigtig dejlig. Og der fik jeg jo så kendskab til din blig og dig - det er jeg glad for :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mødet i Kbh. var en dejlig dag. Tænk at en lollik og en jyde der ikke kender til den andens eksistens, skal en tur til Kbh. for at finde ud af vi dagligt har færdes de samme steder, inden du blev "jyde" :-)

   Slet
 18. Hej! Tiden går fort när man bloggar. Ha en fin dag !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den går alt for stærkt.

   Slet
 19. Stort tillykke med de første to år som blogger. Du har været myreflittig med så mange indlæg! Men sådan er det jo, når man har en hel masse på hjerte. Glæder mig til (også) at læse med fremover :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg havde ikke afsat så meget tid til den hobby :-) Det glæder mig, og du skal være så hjertelig velkommen :-)

   Slet
 20. Stort tillykke med de to første år på bloggen. Ja man må sige, at du har været flittig med spændende indlæg. Hvor er det rigtigt det du skriver om kommentarer, det kunne være super med sådan et sted man kunne "krydse af" at man havde læst indlægget;-. Også det med blogtræf kan jeg nikke genkendende til:-)jeg troede heller aldrig jeg ville deltage i det. Hvor godt at vi kom på andre tanker, det var super hyggeligt at møde jer allesammen, ikke mindst dig og din mand:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Sådan en knap vil du også gerne have :-) Ingen er jo tvangsindlagt til at bruge knappen, hvis den var der, men jeg ville selv benytte den jævnligt.
   Man skal jo også forny sig og ikke gro fast, så ja, det var godt vi ændrede mening. Det var nemlig rigtigt hyggeligt også at tale med dig og din mand.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)