onsdag den 15. september 2010

Claus Meyer og andre kendisser i weekenden

Det er virkelig store ting, der sker i vores lille samfund i den kommende weekend. Den kulinariske iværksætter og initiativtager Claus Meyer og Co. arrangerer for tredie år i træk Sydhavsøernes Frugtfestival i Sakskøbing. Den bliver den hidtil største af slagsen. Fødevareminister Henrik Høegh åbner festivalen på lørdag. Man forventer over 1000 besøgende.

Æbler P9152770

Der er selvfølgelig kun udstillere fra Lolland – Falster, og nogle kender jeg allerede godt i forvejen. Bl.a. Lolle frugt, som har et udvalg af alverdens frugt og grønsager i deres gårdbutik året rundt. Der handler jeg af og til. Ligesom jeg godt kan lide æblemosten fra Guldborgsund Frugt, som forhandles udvalgte steder.

Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at deltage i den meget omtalte frugtfestival, da kalenderen hver gang har været fyldt med andre ting. Denne gang jeg simpelthen afsted, en af dagenen, og se det med egne øjne. Det er det største der findes på Lolland – Falster.

Komikeren Lars Hjortshøj kommer også til byen. Lolland kommer på landkortet i denne weekend.

4 kommentarer:

 1. Ajjj hvor det lyder lækkert, vi var en kort tur i Sakskøbing i søndags, rigitg hyggelig by.. :-)

  SvarSlet
 2. Tja.. hvis man kan kalde det en by :-) Den er i hvertfald megt lille uden de store udvalg ☺ Jeg kommer der sjældent, da mine daglige ruter går ad andre veje.

  SvarSlet
 3. Ih det lyder spændende, håber du når at komme afsted....

  SvarSlet
 4. Annemarie, jeg skal afsted, nu må alt andet vente ☺

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)