søndag den 24. november 2013

Glimt fra en helt almindelig uge

Eller helt almindelig er den så alligevel ikke, for ulykker er heldigvis ikke ugentlig kost.P1130892
I dag har Allan i hvert fald lavet noget, han aldrig har prøvet før. Han havde været oppe for at hjælpe Mark, og da han bakkede ud ad indkørslen, ramte han, i hans øje, en helt usynlig parkeret bil. Allan måtte banke på hos naboen, og fortælle deres gæst, hvad han havde lavet. Modparten fik et par små buler i fordøren og et ødelagt sidespejl. Han selv kom hjem med en ridse i kofangeren. De har aftalt at ordne det i al fordragelighed. Vi er glade for, det var den gamle Polo, han kørte i, og ikke den ‘nye’ bil, hvor det, når alt kommer til alt, nok heller ikke ville være sket, da den har indbygget bakalarm.
Syrenknopper
Da jeg var i haven sidste weekend, og fik klippet af træer og buske, så de forbliver i en rimelig størrelse, var der allerede knopper på mange af grenene. Jeg stak nogle af dem i en vase. Nu er det spændende om de vil springe ud. 
To af ugens dage/aftener er brugt i samvær med mor. Tirsdag fik jeg sat mit kryds til valget, inden det var tid til at tage til knipling, P1130897 hvor jeg tilbringer hele aftenen.
Den kærnemælk, jeg havde købt til en brødbagning, der ikke blev til noget, fordi jeg manglede et par specielle melsorter, havde sidste salgsdag, og for at redde den, gik jeg i gang med at bage æbleskiver, en ganske almindelig onsdag aften.
Da jeg pludselig skulle bruge en lille dekoration, og ikke kunne nå at købe blomster, måtte jeg på jagt i haven. Der er blevet strikket og gået et par ture.
P1130906 Pr1130910
Allan var en smut i Kbh. hos Camilla for at flytte gamle sofaer ud og få et par nye ind. Alene fordi barnet ikke har nogen trailer. Anbefaling SN-Frø
Fredag aften var der møde mellem de gamle frøer arbejdskollegaer. I år blev det holdt i et privat hjem. Desværre mistede vi en af os i denne uge. Arbejde, sygdom og andet gjorde, at vi kun blev 4 der deltog denne gang. Vi fik lidt godt at spise og snakkede løst og fast om, hvad der var sket os siden sidste år. En rigtig hyggelig aften. 
Lørdagen gik med at rode i gamle papirer, minder, slægt og historie, strikke og gå på opdagelse i min telefon, som jeg stadig ikke har sat mig ind i. Det irriterede mig, at den ikke, som i overhovedet slet ikke, ville skrive helt almindelige ord, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle få fat i de ord. Nogle ord fandt jeg synonymer på, for at sende en SMS, men det var jo ikke altid, der var et synonym. Det var uholdbart. Søreme om ikke det lykkedes. Der er meget at udforske endnu, men jeg kan ringe og skrive SMS, mere har jeg aldrig haft brug for, så jeg tager det lidt efter lidt.  P1130898
Fasaner Søndagen er gået med at flå, rense og partere 5 fasaner, lægge i fryseren, koge skrog af og lave fasanrilette. Da vi fik både et anmeldt og et uanmeldt besøg, tog jeg en portion æbleskiver op af fryseren, som vi hyggede med til eftermiddagskaffen. Midt i dette fik Allan en opringning og en bøn om hjælp, hvor øverste hændelse indtraf.

20 kommentarer:

 1. På den måde går en uge hurtigt. Det er da egentlig meget sjovt at tænke lidt på ugen der gik. Har været i København og til min datters fødselsdag - og skridttælleren har vist over 10000 skridt hver dag med en enkelt undtagelse, hvor den viste over 9000. Så jeg må jo have gået en del i ugens løb. Købte forresten et par nye solide vandrestøvler, der forhåbentlig kan hjælpe til at holde orden på lette knæproblemer. De var pænt nedsat.
  God næste uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Da det blev statusdag her søndag, havde jeg allerede glemt hvad jeg (vi) lavede hvornår i den forgangne uge :-)
   Du har gået mere end de fleste. Godt fodtøj og støtte til bentøjet er lige så vigtigt som at få rørt sig. Tak for din forkortede version af en aldeles aktiv uge. Jeg er imponeret.
   Tak i lige måde.

   Slet
 2. Som altid har du været aktiv. Jeg syned bedst om dine sysler med de gamle papirer og slægtsforskningen, det kan man aldrig få for meget af.

  Du må have sat dig ind i den telefon; nu om dage kan de jo nærmest alting, og når man først har lært den at kende, er den slet ikke til at undvære.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes heldigvis selv om alle syslerne, men i de gamle papirer dukkede en masse minder op.
   Helt ærligt gider jeg ikke bruge min tid på noget, jeg ikke ved eksisterer og ikke har savnet. En telefon skal bare kunne ringe og sende SMS, alt det andet har jeg pc´en til :-)

   Slet
 3. Øv med bilen, men godt at det kan ordnes indbyrdes, og du har da haft en pæn travl uge. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Bilen ærgrer Allan. Han har haft bil og kørekort i 45 år og har aldrig kørt ind i nogen før, men det betyder ikke at han ikke har lavet andre buler ;-)

   Slet
 4. Det er simpelthen SÅ irriterende med usynlige biler. Det kender jeg godt ;-) Hyggeligt, at du mødes med dine gamle kollegaer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør du det ;-) Usynlige biler har jeg endnu aldrig mødt, men springende rådyr og flyvende fasaner, har kostet et par buler og smadrede lygteglas.
   Det er nemlig rigtigt hyggeligt, og til næste år er jeg udpeget til at stå for det.

   Slet
 5. Usynlige biler har fanden skabt - og rigtig mange af os er stødt ind i sådan en på et tidspunkt ... for Johns vedkommende var det dog en benzinstander, der pludselig havde iført sig Harry Potters usynlighedskappe :-)
  Det lyder til - bortset fra uheldet - at have været en god uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skadevolderen sagde den var camoufleret godt. Grøn bil, grøn hæk og bælgravende mørkt. Heldigvis var modpartens bil også en ældre model, og han tog det ganske roligt. Jeg tror det ærgrer Allan allermest, han har altid været meget næn over vores nye, som gamle biler.
   Blandede bolsjer i løbet af ugen er altid godt.

   Slet
 6. Jeg synes, som altid, at du har haft nok at se til. Det er godt, at det ikke er arbejde alt sammen. Dejlige billeder!
  Ingen regler uden undtagelse. Jeg tænker på den usynlige bil! Det var godt, at det ikke gik værre. God mandag aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det meste er ren fornøjelse.
   Det var nemlig godt.
   Tak den var fin, og om 1½ time er jeg den, der er strøget til knipling resten af aftenen, så du må have en god tirsdag aften :-)

   Slet
 7. Hvor er det dejligt når nogle tager ansvar for deres "ulykker" og ringer på, når man er kommet galt af sted. Sikkert en selvfølge for jer, men ikke for alle. Vi har en rids i vores nye bil og en seddel i ruden. Desværre kan vi ikke ringe vedkommende op !!! Nummeret duer ikke. Så du havde lavet Fasanrislette, hvordan gjorde du det. Jeg har, for første gang, en fasan i fryserne, måske den kunne bruges ? Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi ved udmærket at det ikke er alle der melder sig. Camilla har prøvet at komme ud til en bulet bil flere gang, uden nogen visitkort.
   Jeg har kogt skroget samen med lidt svesker, æbler, løg, hvidløg. laurbær og lidt krydderier. Pillet kødet af og pisket det sammen med de kogte æbler osv. og smagt til med tranebær og hvad der ellers var skuffer og skabe, som jeg syntes kunne bruges. Din fasan kan sagtens bruges til rilette.

   Slet
 8. Der er da sket lidt i det lille hjem (og udenfor). Du har altså et imponerende højt aktivitetsniveau :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der må også godt ske noget, ellers bliver livet lidt kedeligt, men ulykker behøver vi ikke have flere af. Jeg har efterhånden hørt det nogle gange, men sådan har jeg det bedst.

   Slet
 9. Som altid sidder jeg en anelse forpustet tilbage, når jeg har læst om dit program. Det er helt fantastisk, hvad du kan nå at få puttet i dagene.
  Jeg er altså heller ikke tilhænger af usynlige biler. Og heldigvis har jeg ikke mødt nogen. Men en dag var der en, der havde flyttet skraldespanden og malet den usynligt. Altså.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Derfor vil jeg også skåne jer for indlæg så tit. De handler jo alle om det samme og den tid jeg ikke bruger på det, kan jeg fylde ud med noget andet :-)
   Hvor er det tarveligt at flytte ting. Ting skal stå på samme plads altid ;-)

   Slet
 10. Ihhh altså, usynlige biler er slet ikke tilladte på danske gader og veje.. Det er slet ikke Allans skyld, han havde jo ikke en chance.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej de er ikke, det kan jo gå grueligt galt ;-) Heldigvis tager han det pænt, men lidt moralsk opbakning er han glad for :-D

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)