lørdag den 11. december 2010

Hjemme i kulden igen

Sidste lørdag stak vi af til lidt sydligere og varmere himmelstrøg. Efter ganske få timers søvn begav vi os ud på landevejen kl. 2 om natten. Vi havde absolut ingen problemer med sneen på motorvejen. Da vi nåede Præstø var vejene sorte og tørre, og vi havde nærmest motorvejen til Kastrup helt for os selv.
IMG_2978  PC053432
Hele ugen har vi tilbragt på Malta i et herligt sensommervejr, med temperaturer på 18 - 21 grader. Vi er netop ankommet til det kolde Lolland, hvor der stadig ligger sne, men dog en hel del mindre end da vi tog afsted.
Jeg aner ikke hvad der er sket i blogland i den sidste uge, så jeg har lige lidt jeg skal have indhentet.

10 kommentarer:

 1. Velkommen hjem :-) ikke dårligt sådan at forkæle sig selv med lidt sydlige himmelstrøg og ikke mindst varme :)))

  SvarSlet
 2. HighOnLife, tak skal du have. Det var rigtigt dejligt med lidt sol og varme :-)

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem igen, jeg troede at du var sneet helt inde og uden forbindelse til omverdenen.;-D...Hvor dejligt med en lille ferie og lidt varme, så har du da fået opladet lidt energi til julen...

  SvarSlet
 4. Åhhh det må have været skønt, at lade op en uges tid i sol og varme.. Velkommen hjem :-)

  SvarSlet
 5. Tak Annemarie. Vi var også lidt bekymret for om vi kunne komme afsted, men det gik fint. Jeg har fået energi, men har sandelig også brug for den, jeg er langt bagud med alt både hjemme, på jobbet og i blogland.

  SvarSlet
 6. Tak, Inge. Det var rigtigt dejligt. Jeg løber gerne lidt ekstra stækt i denne uge :-)

  SvarSlet
 7. Bare sådan lige pludselig? God ide - så er det ligemeget, om man kommer lidt bagud - overskuddet er forhåbentlig stort nok til at klare både det og julen ;-)
  Vær du glad for, at du var udenrigs i sidste uge... og velkommen hjem.

  SvarSlet
 8. Tak Ellen. Pludselig - ja det vil kalde det. Det var ikke med i planlægningen, at vi skulle på ferie mere i år. Men Allan faldt over et tilbud, som jeg egentlig syntes var ret dårlig timing, men jeg indvilligede :-) så 3 uger før afrejse blev turen bestilt.
  I dag har jeg fået julepyntet :-) så det skrider da fremad.

  SvarSlet
 9. I havde bestemt også fortjent en lille ferie efter alle de genvordigheder, I har haft med sneen. Det virker så mærkeligt, at sidde hernede og læse om hvor meget sne I har haft. Vi fik lidt sne for et par uger siden, men den forsvandt som vanligt efter et par dage og siden har vi heldigvis ikke fået mere. Men når jeg læser dit indlæg, står det i frisk erindring hvordan det var de år hvor vi havde meget sne i det nordjyske.

  Jeg håber, at I har nydt Malta turen, jeg var så heldig at komme på kursus dernede i slutningen af 90´erne. Det var, ud over at kurset var utrolig godt, også en fantastisk tur.

  Husk nu ikke at blive stresset, du når nok det hele inden jul ☺.

  SvarSlet
 10. Annette man kan vel altid finde en anledning til at fortjene en ferie ☺ På det døgn det var tøvejr i DK er der forsvundet rigtigt meget, men vi har stadig en del sne på disse kanter også på de små veje.
  Vi nød hele turen fuldt ud. Stress er noget værre noget, så det prøver jeg at undgå ☺

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)