fredag den 3. december 2010

Den virkelige verden

er til tider meget barsk, grufuld og umenneskelig. Det er ikke fordi jeg holder af at svælge i andres ulykker, men jeg kan godt lide at se og læse “om det virkelige liv. Det giver mig en indsigt i, hvad andre må kæmpe med, af smerte og sorg. Det kan være alle mulige ting i livet.

Lige nu venter jeg på, at politiet giver tilladelse til, at vi, på Lolland-Falster, må begive os ud på vejene med lidt forsigtighed, men det er nu ikke så meget det jeg tænker på.

Jeg har lige læst “En kvindes pris” af Somaly Mam. En ildsjæld og en meget modig kvinde. Hun har gjort et kæmpe stykke arbejde, og gør det stadig. Hun har reddet utallige børn på 6 år og opefter, som var solgt til prostitution og “arbejde” på bordeller. Kig evt. ind på siden Kvinder for frihed og læs lidt.

PB243326

PA313164

Nu er jeg gået i gang med Vilde Svaner af Jung Chang. Det er et digert værk på over 600 sider, så jeg tror jeg vil starte weekenden med at gå i hi, og hellige mig læsningen og andre gøremål i en travl decembertid.

4 kommentarer:

 1. Ja den virkelige verden overgår desværre ofte fantasien.. Du kan glæde dig til Vilde Svaner.. Hav en god dag dernede i sne dyngerne.. :-)

  SvarSlet
 2. Rigtigt Inge.
  Jeg dristede mig afsted kl 8, selvom man ikke måtte. Det blev først tilladt kl. 11.30. Jeg mødte dog et par andre dristige og forsigtige bilister, som også havde trodset forbudet. Turen tog 45 min. længere tid end normalt. Hjemturen gik en smule hurtigere. Der er stadig ingen asfalt at se, men det har lysnet gevaldigt :-)
  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 3. Wauw - I har godt nok meget sne nede hos jer! Godt du har noget godt at underholde dig med ... indendøre ;-)

  SvarSlet
 4. Rigtigt Bente. Jeg så bare sne, sne og atter sne da jeg gik i seng efter en lang køretur i bilen :)

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)