onsdag den 4. januar 2012

En, to, tr….. bum

Jeg har igen hanket op i den motion, der måtte hvile i december. Selvom dagene er blevet en smule længere, så bliver det stadig tidligt mørkt, men det skulle ikke hindre mig i at tage på en times rask spadseretur igennem skoven. Det blæste stadig godt, men det var trods alt tørvejr. Dog er der meget vådt derude, efter de 39 mm vand, vi har fået de sidste par dage. Allan ville ikke med, han påstod, at han havde gået sig en tur i løbet af dagen. Ingen dårlige undskyldninger fra min side, og som bekendt er der intet dårligt vejr, kun dårlige klæ´r. Derfor trak jeg i gummistøvlerne og begav mig afsted. Jeg valgte en rute, hvor det er meget længe siden jeg har gået, i håbet om at der var mindre smattet end ruten i søndags. Det var så ikke tilfældet. Selv de brede skovveje var mudrede og fyldt med store vandpytter, hvor træerne spejlede sig. Hurtigt fik jeg øje på et træ, der hang og svævede, helt uden rod, men vist kilet godt fast. Alle billeder kan med fordel klikkes større.
skovsti 4. jan 2012 Træ uden rod månen titter frem 
Månen kiggede frem mellem trækronerne, og da jeg nåede til den lille skovsø, begyndte det at regne. Da der ikke er mange blade på træerne til at give ly for regnen, ville jeg skyde genvej, når der kom et lidt mere tørt sted.
Skovsø P1020506
Det var blevet godt mørkt derinde i skoven, men heldigvis kender jeg skoven ud og ind. Da jeg så en bred passage ved nogle graner, valgte jeg den som genvej, fordi der er dejligt tørt fri for smat i brombærkrattet. Snart mærkede jeg det første brombærkrat holde fast i benet, og tænkte, jeg måtte være mere opmærksom, men jeg kunne jo faktisk intet se, p.g.a. mørket, og allerede der havde krattet fået fat i benet igen. Jeg nåede kun lige at tænke, at jeg nok blev nød til at vende om, inden det gik helt galt,og jeg røg lige på maven ned i krattet.
træstub med svanpe  brombærkrat 
Helt ærligt, kunne jeg godt selv have tænkt mig, at se hvordan det så ud, da jeg lå der og vippede på maven i en underlig akavet stilling. Mobiltelefon og kamera lå i lommen, og jeg kunne umiddelbart ikke rejse mig op, fordi jeg ikke kunne komme til at bruge mine arme. Efter et par vip lykkedes det mig at komme op, og vendte om. Havde Allan været med, så havde jeg fået ham til at tage et billede, hvis vi kunne få kameraet op ad lommen.
skovsti 4. jan. 2012   skovsti 4. jan. 2012 
Var jeg faldet et hvilket som helst andet sted i skoven, hvor jeg på hele turen kartede noget rundt, men trods alt formåede at holde mig oprejst, så var jeg godt nok blevet våd og fyldt med pløre, og sikke noget vasketøj jeg havde fået raget til mig. Trods dagens stunt, var det alligevel en dejlig måneskinstur. Jeg var trods alt heldig at falde et forholdsvis tørt sted og jeg skal bestemt afsted igen.
Jeg kan mærke jeg har slået min højre skulder i faldet, men det går nok over.

12 kommentarer:

 1. Pia for pokker da.. du kunne have slået dig godt og grundigt.. nu endte det med et fald og en opstigen jeg gerne ville have foreviget.. :-)) Brombær stikker da som bare pokker, fik du ikke revet noget hud eller tøj i stykker..??

  SvarSlet
 2. Du kære stuntkvinde...hold da magle. Godt du reddede dig op af krattet igen ;-)
  En dejlig aften til dig..knus

  SvarSlet
 3. Inge... Jeg ville også gerne have set det :-) Det jager lidt i skulderen og min tommeltot er også øm.
  Det var bare de små tynde udløbere af brombærgrene der spærrede ben. Jeg har ikke undersøgt tøjet nærmere, skindet var pakket godt ind :-)

  SvarSlet
 4. Gitte.... Ja, det havde ikke været sjvt at skulle overnatte derude :-)
  God aften til dig også

  SvarSlet
 5. For pokker da, godt at du ikke kom mere til skade, så Allan skulle ud og lede efter dig...tag lige en nødraket med næste gang eller endnu bedre en lommelygte..;-D

  SvarSlet
 6. Godt der ikke er rigtige billeder. Min fantasi viser mig nemlig lige nu nogle ret spøjse billeder af en dame, der triller rundt i et brombærkrat og bliver mere og mere viklet ind i det :-D .. Spøg til side; det var da godt, at der ikke skete mere. Måske skulle du, som Rejen så fornuftigt påpeger, tage en lommelygte med næste gang!

  SvarSlet
 7. Pas nu rigtig god på dig selv. At færdes i naturen er ikke uden farer. Godt at du komme fri og op. God aften.

  SvarSlet
 8. Annemarie.... En nødrakt! tænk hvis jeg ryger med til vejrs :-) Jeg har aldrig tænkt tanken at gå med lommelygte, den ligger jo i bilens handskerum, hvis jeg kører i stykker ude på den mørke landevej :-)

  SvarSlet
 9. Fruen... Jeg behøver jo slet ikke billeder kan jeg forstå. I øvrigt ville de ikke var nær så dramatiske :-)
  Lommelygte har jeg aldrig tænkt på, og jeg gider ikke slæbe på noget. En pandelampe ville måske ikke være så dumt.

  SvarSlet
 10. Lotte.... Ja, naturen kan være farlig, selv uden vilde dyr.
  Tak også god aften til dig

  SvarSlet
 11. Ups. Og jo ældre vi bliver, jo mindre elegante bliver de fald, vi kan komme ud for. Sikke en forskrækkelse.

  SvarSlet
 12. Susanne..... Ha.ha.. Tror du det havde været mere elegant for 20 år siden :-) Det gik så hurtigt, at jeg slet ikke nåede at blive forskrækket.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)