torsdag den 26. januar 2012

Weekendophold i Gram

Opholdet startede med et guldbryllup, vi ikke anede vi skulle blive en del af. Vi ville være gået glip af det, hvis ikke Allan havde sovet i timen, og bestilt værelse allerede fra om fredagen på Gram Slotskro. Både lørdag og søndag morgen, stod vi op, for at bevæge os over gaden til et veldækket morgenbord.
morgenbord  pålægsfad
ostefad frugtfad
Aftenens menu, om lørdagen, havde vi heller ingen indflydelse på. Lettere kan det da næsten ikke blive. Ikke nok med, at vi selv slap for at tilberede maden. Vi skulle heller ikke tage stilling til hvad vi skulle spise, men blot sætte os til bords, hvorefter tjeneren kom og sagde aftenes menu, består i dag af: Rejeroulade, rosastegt oksesteg med rodfrugter, samt hjemmelavet islagkage med frugt og lakridschokolade.
Rejeroulade Rosastegt oksesteg
Hjemmelavet islagkage Den gamle Kro i Gram
Vi tjekkede ud søndag morgen, og gik en tur, inden vi tog turen hjem over Vejle. Vi ville gense Munkebjerg, som har en helt speciel betydning for mig, men den historie må komme en anden gang. Vi fortsatte turen til vandmøllen i Børkop.
Børkop Vandmølle Børkop Vandmølle  
Børkop Vandmølle Børkop Vandmølle
Børkop Vandmølle ligger på en skøn lille plet, hvor der er masser af vandrestier til at udforske naturen i. På stedet findes også en restaurant, hvor maden ser aldeles indbydende ud. Vi fik dog ikke prøvesmagt noget af det, da det endnu kun var formiddag. I stedet vendte vi næsen mod Lolland.

16 kommentarer:

 1. Lækker menu, og helt uden at skulle beslutte sig for noget som helst.. Det er så afslappende at være i den situation ind i mellem. :-)
  Hav en dejlig weekend dernede i jeres smukke smørhul :-)

  SvarSlet
 2. Så kan det næste ikke være nemmere.
  Den aftenmenu ville jeg gerne smage. Indimellem er det dejligt ikke at skulle vælge mellem A eller B, men bare sætte sig og prøve noget nyt.
  Og tænk om man hver morgen kunne sætte sig til et morgenbord og bare tage det man har lyst til og ikke det samme hver eller hver anden dag :0)
  Skøn weekend!

  SvarSlet
 3. Dejlig tur med dejlig mad, ser det ud til - og den der Børkop Mølle ligner noget, der burde ses ved lejlighed :-)

  SvarSlet
 4. Inge...Det er ren nydelse :-)
  Tak :-) I må også have en rigtig dejlig weekend.

  SvarSlet
 5. Kari... De laver god mad der på kroen, og dette var ingen undtagelse.
  Det er dejligt med et stort udvalg, og man kan jo alligevel spise det man plejer, og så måske lidt ekstra :-)

  SvarSlet
 6. Ellen... Det var en dejlig tur, og jeg tænkte nok, at Børkop Mølle ville tiltale dig :-)

  SvarSlet
 7. Der er så smukt når man kører forbi Gram slot, desværre har jeg kun kørt stille igennem Gram , jo forresten jeg har været ved bageren to gange og en gang i Superbrugsen, Vi har venner i Fole , det ligger ikke så langt fra Gram.Men jeg kan se Gram er et længere besøg værd ,,,

  SvarSlet
 8. Skønt med en weekend hvor man ikke skal lave andet end at hygge sig og slet ikke tænket på indløb, madlavning og opvask...Det ser lækkert ud..;-D

  SvarSlet
 9. Jonna..... Du er da lidt kendt derovre. Bageren havde lige drejet nøglen, og holdt fyraften, da vi ville drikke en tår kaffe der.
  Både parken og slottet er også et besøg værd.

  SvarSlet
 10. Annemarie.... Sådanne weekender er dejlige, og maden var lækker :-)

  SvarSlet
 11. Sådan er weekend er skøn engang imellem og hvor ser det hyggeligt og lækkert ud, uhmm. . :-)

  SvarSlet
 12. Hvor ser det lækkert ud! Skønt med sådan en weekend. God weekend.

  SvarSlet
 13. Jeg grinede lidt, da jeg læste om din flidspræmie, for det var på mange punkter ligesådan med mig. Jeg fik godt nok ingen flidspræmie, men jeg holdt af de samme fag som dig og nød at gå i de små klasser. Efter 7 år kom jeg i realen, og så var jeg ikke længere helt så glad for det, men det var OK.

  Jeres weekend i Gram lyder bare så hyggelig. Vi har også tit mødt mennesker på vores mange ophold på engelske hoteller og B&B's, hvor vi bare faldt i hak og endte med at sludre hyggeligt aftenen igennem. Den slags glemmer man aldrig... :-)

  SvarSlet
 14. Prikker... Man lader så dejligt op på sådan en weekend :-)

  SvarSlet
 15. Anette....Det er dejligt, og tak, min weekend skal nok blive god :-) Jeg ønsker det samme for dig

  SvarSlet
 16. Mia.... Vi er altså heldige, at kunne lide at gå i skole, når nu der ER noget man skal. Jeg nåede aldrig at blive træt af skolen. Dansk og regning har hele livet været mine yndlingsfag, og mit ønske fra ganske lille var at min fremtid skulle indeholde noget med regnskab og en skrivemaskine, og sådan blev det :-)

  Du har ret, med episoden i Gram, sådanne møder glemmer man aldrig, og de kommer, når man mindst venter det.

  SvarSlet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)