lørdag den 5. marts 2011

Sådan smuttede den ferie

Når jeg p.g.a. af armen, skal holde mig lidt væk fra pc´en og strikketøjet, og den slags belastninger, så må tiden gå med noget andet, og det er nu slet ikke så ringe. Vi startede med at tage på weekendophold på Fyn. Jeg medbragte min lille bærbare, som jeg er meget glad for, at jeg fik i fødselsdagsgave af Allan. Han havde nu også fået et forståeligt vink. Jeg har dog ikke internetabonnement på den, men dagbogen kan skrives. Og så var der også fri internetadgang på hotellet, så jeg kunne holde lidt øje med den virtuelle verden. P3054614
Hele mandagen blev brugt på at rydde op, i ringbind, tidsskriftskassetter, i nogle af vores skuffer og skabe. Jeg har gemt meget jeg slet ikke vidste jeg havde. Nu er det grovsorteret, og det jeg slet ikke har brug for er røget ud. Det tilbageblevne skal finkæmmes, ved lejlighed, hvornår det så end bliver. Jeg kan virkelig glædes over, at sådan et arbejde er gjort, og det må da bestemt tilhøre kategorien, de små gratis glæder i hverdagen. Om aftenen stod den på dans, som den plejer.
Der er brugt tid ved pc´en…. også mere end jeg burde, men den råber hele tiden, at jeg skal komme ind og lege med den. Efter 2 års søgen har jeg endelig fundet 4 gamle klassekammerater, så nu er vi ialt 7, men der er la-ang vej endnu.   P3044601
Jeg har været chauffør for både den ene og den anden, og brugt en hel dag hos mor, så hun kunne få handlet, ordnet papirer, talt med ejendomshandler til en forhåbentlig snarlig refusionsopgørelse, så hushandlen forhåbentlig snart kan blive afsluttet. Det er den digitale tinglysning der bremser afslutningen. Mor havde siddet og sukket over, at hun hverken havde erantis eller vintergækker i sin nye have, så jeg købte lidt påskeliljer til hende, og snuppede selv et par stykker af dem. Vi fik strikket. Det var nu mest mors strikketøj der voksede, og fik stoppet ender og blev sammensyet, så hun kunne få aflevert det hele  til Røde Kors på mandag. Da Allan havde fri fra arbejde kom han ind og spiste med, så det blev en lang dag i mors selskab, som hun nød.
Huset har fået en ordentlig omgang rengøring, ovnen er renset, brusekabinen poleret. Jeg har fået rettet briller, været til frisør, og sådanne småting, som er svære at få plads til i arbejdslivet, da noget af det kræver fri fra arbejde, for at nå. IMG_4260
Vi har fået installeret tyverialarm. Mere om det i et indlæg en anden dag. Lige nu, mens disse linier skrives, regerer jeg i køkkenet, med forberedelser af aftenens menu, fordi vi skal have et par venner til spisning. Og så har jeg hentet lidt forår ind i huset. Tænk de små forårsbebudere har overlevet den sne og frost, som ellers så ud til at tage livet helt af dem. Vintergækkerne lå sovende hen ad jorden for nogle dage siden og erantiserne hang lidt med hovedet. Nu skyder de op i solen igen og jeg smutter i køkkenet til krondyret og alt det andet, jeg har gang i.

8 kommentarer:

 1. Hej Pia, Tak for din kommentar hos mig i går. Hvor er det lækkert med sådan et weekendophold. Jeg har ét til gode - jeg fik et wellness/weekend-ophold af min mand i 40 års fødselsdagsgave sidste år. Det glæder jeg mig til og det er meningen at det skal være her i foråret men nu må vi se om det bliver til noget eller om det bliver senere. rigtig god weekend :)

  SvarSlet
 2. Anette.. det er nemlig dejligt :-) Vi har også et slotsophold tilgode som vi fik af vores datter i julegave. Det er bestilt og vi glæder os rigtigt meget :-) Se du bare at få bestilt dit også :-)
  Også god weekend til dig :-)

  SvarSlet
 3. Det er da ellers en ordentlig omgang du har nået i din ferie Pia :-) - dejligt at forårsblomsterne er på vej :)

  SvarSlet
 4. Runa... Jeg synes nu ikke jeg har nået så meget på en hel uge, men jeg har været lidt rundt omkring og lavet lidt af hvert, nydt det hele og det har jeg det rigtigt godt med. Der har været masser af forår i denne weekend. Skønt :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder som en helt okay lille ferie :-)
  Jeg tror da, at du har internetadgang til din lille pc - hvis husstanden har, er det så ikke ligemeget, om man har én eller 27 pc'er? Det er det i hvert fald med vores abonnement.

  SvarSlet
 6. Ellen... den var helt i min ånd :-)
  Ang. internet. Enten har jeg ikke udtrykt mig ordentligt, eller også forstår jeg ingenting :-)
  Herhjemme kan jeg godt gå på nettet med den, men hvis jeg er et sted hvor der ikke er bredbåndsforbindelse, eller adgangen er med beskyttet kode så kan jeg ikke.

  SvarSlet
 7. Det er også sådan, det skal være - dit abonnement vil kun virke hos jer selv. Det er jo netop derfor, man har beskyttede koder - det har jeg også selv, så naboen ikke kan benytte sig gratis af mit abonnement.
  På de fleste hoteller får man en kode, man kan benytte under opholdet.
  Nu har vi så lige købt et 'mobilt' abonnement, som gælder i hele Skandinavien, men vi skal tage routeren med os, hvis vi vil 'på' andre steder - men det er stadig med kode, så vi har det for os selv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kommentar er smuttet for mig, men bedre sent end aldrig, siger man jo.

   Det ved jeg godt, men Sellvom jeg fik udleveret koden, kunne jeg ikke få adgang. Jeg ved ikke hvad der har været galt.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)