torsdag den 4. oktober 2012

Hvis du spørger om min alder

P1070030så kender jeg den ikke. De fleste opfatter det som om jeg ikke vil fortælle det, eller at jeg er en af dem der holdt op med at fylde år, da jeg nåede de 29. Sådan er det ikke. Jeg kan altså bare ikke huske, hvor gammel jeg er. Sådan har det været lige siden jeg fyldte 18. Jeg slynger gerne mit fødselsår 1955 ud, og så kan folk selv regne på det, ellers må jeg tage fingrene til hjælp, eller spørge Allan. Han har nemlig altid helt styr på min alder. Min fødselsdag, som er i dag, glemmer jeg til gengæld ikke, den flytter sig jo heller ikke hele tiden, men har været den samme i alle… tælle, tælle, tælle… 57 år i dag. Om et øjeblik har jeg igen glemt det tal. Det er da også totalt uvæsentligt.  
Jeg er klar over, at jeg er i forfald. Det har jeg igen fået at føle.
Jeg har haft en større opgave på arbejdet, som i et par dage har budt på alt for mange museklik, og nej der findes ingen genvejstaster i den opgave.  Da jeg var klar over, jeg skulle spare på de klik, var det ikke ved pc´en, jeg skulle sidde, når jeg kom hjem, så jeg kastede mig ihærdigt over strikketøjet. Det er længe siden jeg har strikket så meget, på så kort tid. Ukrudt har jeg også været ude at hive i, men ingen af delene er armen særlig vild med. Den kan i det hele taget ikke lide noget som helst i øjeblikket. Når man ikke vil høre lytte til de signaler kroppen sender, så må man føle. Det er så hvad jeg gør. Jeg føler lider i stilhed. Armen har nu en gang påtaget sig at være arm, så må den også prøve at samarbejde, bare en lille smule. Så er der min fod… nej ikke mere brok nu. Jeg besøger bare flittigt mine behandlere 3 gange i denne uge.
P1070013 P1070011
 Noget helt andet er efterårets forfald, man kan knap nok se det endnu. Sikke et syn jeg har på vej til og fra arbejde. I vejrabatten, lige foran roemarken, står de flotteste valmuer, og lige overfor er marken helt gul, jeg tror det er en sennepsmark, så langt øjet rækker. 
P1070021 P1070031
Her i haven er der også stadig farver og liv. Kun en enkelt busk er begyndt at iklæde sig efterårsdragten, men det varer sikkert ikke længe, inden de alle følger efter. Men alt er stadig grønt her, både hækken, græsset og ukrudtet. 

28 kommentarer:

 1. Jeg kan som regel huske hvilket år jeg er født i, og dermed regne det ud.. :-)
  Tillykke med fødselsdagen, gætter på det er i dag..??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er i dag, og jeg har lige lavet en lille tilføjelse til noget jeg regnede som en selvfølge :-)
   Jamen det er da nemmere at lægge arbejdet over på de andre :-)

   Slet
 2. Ja, man må jo nok sige som Lone Kühlmann: "Vi bliver ikke yngre - fat det!" (bogtitel)
  Her har vi endnu ikke så mange efterårsfarver, egentlig er det kun vildvinen, som blusser. Til gengæld pynter den fantastisk midt i alt det grønne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så sandt så sandt.
   Også her der der meget grønt, kun den ene busk viser efterårstegn, resten er næsten sommerligt :-)

   Slet
 3. Stort til lykke med fødselsdagen.
  Dejligt med fokus på al det grønne og sommerfarverne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og lukker man øjnene op er der mange ting at glædes over :-)

   Slet
 4. Tillykke med dagen. Alder er bare et tal. Ind imellem skal jeg også lige regne. Det gælder også ungernes alder. God dag til dig Pia.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og nemlig. Sjovt nok har jeg altid kunne huske hvor gammel både ungerne og Allan er, men ind imellem må jeg altså regne lidt der også :-) Tak igen :-)

   Slet
 5. Stort tillykke. Ja ja, du er jo ikke ældre, end du føler dig. Det er så bare ret irriterende, når fx en arm pludselig gør opmærksom på, at den er blevet brugt en del over årene. Håber, du hurtigt får talt den til rette igen ;-)

  Og de der valmuer er da bare totalt imponerende. Det ligner et højsommer-billede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Nej, så længe man stort set kan det man vil, så er der ingen grund til klage. Det håber jeg sandelig også, og behandlingerne plejer at hjælpe godt, hvis jeg samtid lige holder lidt lav profil, så det gør jeg :-)
   Det synes jeg også, så det måtte jeg altså forevige :-)

   Slet
 6. Tillykke med dagen. Ja jeg har så ingen problemer med at huske hvor gammel jeg er. Måske jeg skulle som dig......glemme det :)

  Ha´ en rigtig god dag - håber du får sol i dag. Den skinner her, så nu sender jeg lidt din vej.

  Mange havehilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja glem det, du kan ikke bruge det til noget alligevel :-)
   Solen har været fremme, det har været lunt og mildt, og sørme om ikke solen igen skinner højt og flot :-)

   Slet
 7. ❤stort tillykke med fødselsdagen, alder hvad er det hvis man er frisk og rask,
  Pas nu på den arm , det kan sætte sig fast, ( jeg fik en frossen skulder for snart to år siden , den er ikke helt ok endnu jeg har siden måtte bruge venstre hånd til musen )

  SvarSlet
  Svar
  1. Alder er en sjov størrelse :-)
   For mere end 25 år siden havde jeg også en frossen skulder, jeg kæmpede med. Det var ikke spor sjovt. Jeg passer skam på :-)

   Slet
 8. Tillykke med fødselsdagen; håber du bli'r godt forkælet... ;) Alder er nogle tal på dåbsattesten - og så snakker vi vist ikke mere om det... He he... Og skavankerne - ja, dem kan vi ikke løbe fra uanset hvor unge vi er.
  Jeg kan heller ikke huske min alder, men ved heldigvis stadig hvilket år jeg er født. Og nu kan jeg jo bare spørge dig, da jeg må være præcis 10 år og 1 uge yngre end dig.
  Fortsat go' dag...

  Kh Britta

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, jeg klager ikke. Allan har stået for aftensmaden. Jeg har skam ikke noget imod at tale om alder, heller ikke min egen :-) skavanker kommer der vist også til os alle, før eller siden og der er desværre ikke meget at gøre andet end prøve at indordne sig.
   Tak skal du have.

   Slet
 9. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen Pia - jeg håber, du har en god dag, og at du bliver fejret stille og roligt, som du gerne vil.

  Det er nogle fantastiske valmuer, du viser, det ligner jo et helt sommerbillede, jeg var slet ikke klar over, at valmuer kan stå så længe. Her hvor jeg bor ses efteråret meget tydeligt på de store kastanjetræer nede på torvet, de har fået mange meget brune blade allerede, og inden længe falder de sikkert af og så er det endeligt slut.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne. Dagen er blevet som jeg holder allermest af sen :-)
   Valmuerne står heller ikke så længe, disse er helt nye. Jeg troede også set var slut med dem for længe siden da disse pludselig dukkede frem.
   Efteråret skrider nok snart fremad i et hurtigt tempo også her, tror jeg. Det er trods alt tiden for det nu.

   Slet
 10. Stort tillykke med dagen, håber du har haft en dejlig dag uden alt for mange smerter i armen. Jeg glæder mig til at få lidt tid til at nyde efteråret..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg har haft en dejlig dag, og behandlingerne har allerede hjulpet, og jeg får en omgang mere i morgen så inden længe er jeg på toppen igen, men jeg holder lige lidt lav profil lidt endnu.
   Jeg kan godt forstå du glæder dig mellem alle flyttekasserne :-)

   Slet
 11. Stort tillykke dig dig :-)
  Pyt med alderen, bare man har det godt ... men det har du jo så ikke helt, desværre ... skavankerne kommer, det kan ikke være anderledes, men de er til gengæld noget mere irriterende end selve tallet.
  Det er egentlig sjovt, at det kun er (mid)aldrende folk, som siger, at alder bare er et tal ;-)
  Jeg må indrømme, at jeg aldrig er gået specielt højt op i det med alder - bortset fra 50-årsdagen, som gjorde ondt.
  Vi er også på vej ind i vores efterår, men skal vi da ikke også bare sørge for lidt kulør på tilværelsen, lige som naturen gør det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-) Jeg har der såmænd godt nok. Det irriterer mig bare grænseløst,,at jeg skal tage hensyn, det passer mig ikke rigtigt :-)
   Jeg har ikke haft nogen fødselsdage der har gjort ondt. Jeg plejer at springe over alle de runde :-)
   Jeg elsker kulør på tilværelsen og jeg vil gøre mit til at det fortsætter :-)

   Slet
 12. 'dig dig' betyder 'til dig' på dansk ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den havde jeg luret :-)

   Slet
 13. Et forsinket TILLYKKE...

  Hvad er alder ... det er bare et tal........

  Håber at din skulder er kommet i bedring.. Synes min er lidt :-)

  Rigtig god søndag


  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 14. Tak :-) Det er nemlig det det er :-)
  Jo tak, det har hjulpet gevaldigt.

  SvarSlet
 15. Et lettere forsinket med de 29 og nogle måneder. Pas nu godt på dig selv, potentielle gebrækkeligheder skal ikke have det for let.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og det er rigtigt mange måneder, så meget ved jeg da :-)
   Jeg har passet rigtigt godt på mig selv den sidste uge, og dette svar blev også meget forsinket.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)