lørdag den 9. marts 2013

Mallings Kløft og overraskelser

Ellehammer Huse Vi elsker naturen og nyder at bevæge os i den, uanset vejr og årstid. Vi elsker også at være sammen med vores børn, og når disse to ting kan forenes, kan vi slet ikke blive hjemme. I dag havde vi atter tilmeldt os en vandretur sammen med Camilla. Allan kunne ikke gå med, så han vimsede rundt for sig selv, og holdt sig til bilen de par timer vandreturen varede, og var kun med til det afsluttende sociale arrangement.
Turen startede under Farøbroen ved Ellehammer Huse, hvor den verdensberømte Ellehammer stammer fra. Huset kan lejes, og spejderne var i gang med den helt store forårsrengøring, selv sengene var båret ud.
Farøbroen Storstrømsbroen
Når man står dernede ved vandet, har man Farøbroen på den ene side og udsigt til  Storstrømsbroen på den anden side. Som altid er det hele selvfølgelig smukkest om foråret og sommeren, men selv på denne årstid er det en smuk tur. Vi gik i den bidende blæst og kulde, chill faktoren var på minus 18 grader, ned til den smukke Mallings Kløft, som er en lang smeltevandskløft, skabt af den seneste istid. Vi forcerede en masse stejle skrænter og hoppede fra sten til sten for at komme over bækken flere gange på turen. Nogle fik våde sko og fødder. En måtte helt i knæ og trækkes gennem sølet, så da vi mødte en enkelt bro, var den hilst velkommen. 
P1090217  P1090222
Arrangørerne havde adgang til indendørs faciliteter, så vi kunne sidde lunt og godt og drikke kaffen. Da vi trådte ind i rummet, blev vi mødt af et fødselsdagsdækket bord til ære for Camilla, som har fødselsdag på mandag. Der var lavet lagkage med 30 lys.
P1090242 30 år
Camilla var overvældet og sagde, at havde hun vidst, hun skulle til fødselsdag, så havde hun da taget det fine tøj på. Hun fik sig endnu en overraskelse af de helt store, for alle vennerne havde samlet ind. Jeg vidste godt der måske var noget i gære, fordi jeg havde fået en henvendelse, men derudover vidste jeg absolut intet andet end vennerne gerne ville gøre et eller andet for hende, fordi hun altid er så hjælpsom overfor dem. Hun blev i den grad overrasket. Tønden skabte stor glæde. Hun betragtede og studerede den nøje hele vejen rundt, læste hvert et navn, funderede og spurgte hvilken hund der havde lagt poter til, det var kartoffeltryk og tænkte slet ikke på at tønden også kunne indeholde noget.
P1090253 P1090261
Da hun blev opfordret til at åbne låget, var der ikke grænser for indholdet. Legetøj til børnene hundene. Godbidder, pølser og meget andet. Der var også noget til hende selv personligt, men på hendes ønskeseddel, står der først og fremmest noget til hundene. De kommer altid i første række. Hundene er hendes liv. De er hendes et og alt.

12 kommentarer:

 1. sikke en fødselsdag,,, tillykke med Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og det var sjovt at se hendes reaktion :-) Tak

   Slet
 2. Tillykke med Camilla :-)
  Var det virkelig kun chill factor 18? Jeg følte det som meget mere ... det kan altså ikke have været rart at få våde fødder i dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Jeg har ikke målt det, men vejrværten i tv nævnte lige akkurat Vordingborgområdet. Det meste vand blev vist heldigvis ude af fodtøjet. Personen lod sig i hvert fald ikke mærke med noget.

   Slet
 3. Tillykke med Camilla.. Hvor dejligt at I også fik mulighed for at være med til vennernes fejring af hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det er vi også rigtig glade for også at kende og være sammen med hendes venner.

   Slet
 4. Sikke en dejlig dag for Camilla og sikke en skøn overraskelse for hende. Stort tillykke med hende i morgen..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun var helt overvældet :-) Tak skal du have.

   Slet
 5. Sikke en dejlig tur I har været på. Det er altid dejligt at komme ud i naturen uanset årstiden. Jeg ville godt nok nødigt have våde fødder en dag som i dag. Det må have været vældig koldt.

  Tillykke med Camilla!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en fantastisk natur i Bakkebølle som lever fuldt op til navnet. Jeg var også glad for det ikke var mine fødder. Tak skal du have.

   Slet
 6. Tillykke med Camilla. Den ægte overraskelse er fantastisk. Jeg håber, at der også venter hende en rigtig god dag på den "rigtige" fødselsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er den og hun havde ikke den fjerneste anelse. Jeg og hun selv ved der venter en overraskelse på arbejdet i dag. Vi ved bare ikke hvad. Hun har fået besked på at hun ikke må møde så tidligt som hun plejer. Jeg ville så gerne være der :-)

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)