onsdag den 27. marts 2013

Det ulmer under overfladen

P1090375 Krokus Der sker meget i mit liv lige nu, og så alligevel slet ikke. Det meste af det ligger bare og ulmer, men en dag begynder det vel at spire og gro for alvor… Hvor det så fører hen, vil kun tiden vise. Lige nu vælter tingene næsten ned over hovedet på mig. Lutter gode, spændende og interessante ting.
I dag fik jeg en helt uventet opringning og en forespørgsel om “noget” jeg aldrig i livet har prøvet før. Jeg vil meget gerne udvide min horisont, så jeg sagde straks ja, uden at vide hvad det helt konkret indebærer. Jamen altså… jeg kan næsten ikke vente til en gang efter påske, hvor jeg formentlig får at se - og måske føle, hvad det er jeg har sagt ja til. Spændende er det i hvert fald.
Snemængder marts 2013Vores hovedveje er tørre og farbare, men vi har masser af sne på udsatte steder. Bivejene ser ikke for godt ud. Bunden af bilen skraber på den knortede sne-og isbelagte kørebane om morgenen. Landmanden sagde i dag, at det varer længe, mindst 14 dage, inden han kan komme i marken. Selvom solen tager et godt hug hver eneste dag, så ligger der stadig store snemængder i randbeplantningen. 
P1090381 Fasan
Jeg kan ikke ligefrem påstå, at det er sjældent jeg ser fasaner. De findes i hobetal på min vej, men vi plejer bestemt ikke at have dem her på matriklen. Det er første gang i de 38 år vi har været ejere af denne grund, at vi har haft besøg af en fasan. Hele ugen har den spankuleret rundt i haven både hos os og naboerne. Det ser ud til den gerne vil ind i drivhuset, da den kredser meget rundt omkring det. Måske er det bare for at spejle sig i ruderne. 

20 kommentarer:

 1. Ih hvor er vi altså spændt på, hvad det er der ligger og ulmer og hvad det er for et godt og spændende tilbud du har fået :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget af det der ulmer, er alt det jeg skal beskæftige mig med på mit nye job, men jeg er slet ikke kommet i gang, fordi jeg ingen pc eller regnskabsprogram har, men de ringede i går eftermiddags og sagde at det nu var klar.
   Tilbudet ved jeg ikke engang om det giver penge På kontoen, eller det er frivilligt arbejde. Faktisk tror jeg mest på det sidste. Hvor meget arbejde der ligger i det ved jeg heller ikke.

   Slet
 2. Nu bliver vi jo forfærdelig nysgerrige, Pia...
  Hav nu en rigtig god påske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk lige så nysgerrig selv. Jeg er kun et ord klogere end jer i denne sammenhæng :-)
   Tak i lige måde.

   Slet
 3. Jeg siger ligesom Ditte, nu er vi meget nysgerrige!! Sjovt at det er første gang den kommer i jeres have, kan jo være at den tror at det er en rival den ser i spejlruden.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også selv :-)
   Den går hjemmevant rundt, som om den ejer det hele. Ja eller en mage, hvis ikke den er klogere :-)

   Slet
 4. Jeg slutter mig til det ventende kor.. Spændende med nye udfordringer, dem glæder jeg mig til at høre om
  God påske hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil også gerne høre om det, så vi venter sammen :-) Tak og god påske til jer også.

   Slet
 5. Det lyder spændende - og jeg er forfærdelig nysgerrig :-)
  Her følger vi interesseret med i tv angående Jeres snemængder, og sender Jer samtidig mange tanker.
  Flot billede af Fasanen - måske vil den bare have lidt varme og mad.
  Fortsat god påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan betro dig at jeg også er nysgerrig :-)
   Ja den sne, og nu sner det atter. Det daler stille og roligt ned.
   Tak og mange tanker og god påske til jer.

   Slet
 6. Det lyder spændende. Uha I har stadig meget sne, der skal noget sol og varme til, før det forsvinder helt.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det :-) Vi har meget sne, men solen har god magt, når den altså vil skinne lidt. Nu drysser det fint ned fra himlen igen.

   Slet
 7. Heldigvis er der ikke lige langt til under overfladen alle steder, men det tager vel nogen tid at nå derned hvis situationen er som på det midterste billede. Spændende hvad overraskelsen er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ganske ret i, så må man bare håbe, at sneen forsvinder hurtigt på de marker der først skal sås til, og at det er marker med 2. eller 3. års udlæg, som ser ud som på dette billede. Eller det er måske heller ikke så godt for afgrøden? Nå... det overlader jeg trygt til dem der har bedre forstand. Jeg ved de før har kørt og spredt sneen ud på større arealer for at få bugt med den.
   Det er rigtigt spændende :-)

   Slet
 8. venter spændt,,,,,,,,,ohg håber sneen snart smelter,,,, den lille fasan hane er sikkert både sulten og tørstig

  SvarSlet
  Svar
  1. Sneen smelter mens store fnug daler ned på det lille fine lag vi har fået i nat. Det er den sikkert.

   Slet
 9. Jeg venter også i spænding; hvad kan det dog være, du har gang i?

  Sikke en masse sne I har, det er da helt vildt. Der vil skulle mange solskinstimer til at brænde den af.

  Det er en flot fasan, du har fanget. Måske er den vild med drivhuset, fordi det er snefrit?

  SvarSlet
 10. Vejrguderne sørger for det stadig ser fint ud. Der er pyntet med et nyt lag, og der kommer mere. Dog kun i mindre mængder.
  Måske, men den bliver ikke luket derind. Den må pænt blive ude.

  SvarSlet
 11. Det var morsomt at se de nydelige billeder af snedriver. De højste her var på vejen til Helsinge, hvor der er en lille markforhøjning hvor vejen ligger lavere, og det kan såmænd være slemt nok når det fyger. Man skal jo køre fornuftigt!

  Jeg venter også i spænding på at høre - jeg forstår godt hvis du tager et hop eller finder noget, som kan give en oplevelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det meste af sneen her i de østlige egne er faldet syd for Næstved. Vi var i Kbh. I går, og der lå jo intet sne, der var grønt overalt. Driver og fygesne kan hurtigt skabe trafikale problemer.
   Et lille hop eller et sidespring er tiltalende, især når jeg kan bevare fodfæstet og ikke komme på gyngende grund.

   Slet

Alle kommentarer bliver værdsat. Dit fodspor er med til at sætte liv på bloggen :-)